Αποκλειστικό-Μάλαμας: H στιγμή που παίζει τον Ικαριώτικο στο θέατρο Βράχων, η Πριγκιπέσα & η ιστορία
NDP photo agency
Gossip Specials

Αποκλειστικό-Μάλαμας: H στιγμή που παίζει τον Ικαριώτικο στο θέατρο Βράχων, η Πριγκιπέσα & η ιστορία

Τι θα ήταν ο συναυλιακός Σεπτέμβριος μας χωρίς τον Σωκράτη Μάλαμα; Η απάντηση είναι προφανής και το επιβεβαιώνει και με το παραπάνω αυτό ακριβώς που συνέβη το τελευταίο διήμερο στο θέατρο βράχων Βύρωνα.

Μαζί του στο τραγούδι η υπέροχη Ιουλία Καραπατάκη και δίπλα του σταθερά η μπάντα του. Με τον Γιάννη Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο, τον Κυριάκο Ταπάκη στο λαούτο και στο μπουζούκι, τον Κλέωνα Αντωνίου στην ηλεκτρική κιθάρα, τον Καλογιάννη Βεράνη στο βιολί, την τρομπέτα και το τραγούδι, το Νίκο Μαγνήσαλη στα τύμπανα, τον Γιάννη Μάλαμα στα κρουστά και το τραγούδι.

Με ένα πρόγραμμα που είχε τα αγαπημένα μας και όσα δεν χορταίνουμε να τραγουδάμε παρέα, ο ερμηνευτής έκανε για άλλη μια φορά την έκπληξη δημιουργώντας το αδιαχώρητο και τις δύο ημέρες.

Γιάννης Μάλαμας: Ο γιος του Σωκράτη ακολουθεί τα μουσικά χνάρια του πατέρα του

202202060855030.1D8A5544.jpg

Μία από τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς ήταν η στιγμή που ερμήνευσε το κομμάτι Πριγκιπέσα. Ιδιαίτερη στιγμή ήταν και ο Ικαριώτικος χορός που έφερε κύμα ενθουσιασμού στο κοινό όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω.

Πριγκιπέσα: Η ιστορία του ερωτικού τραγουδιού του Σωκράτη Μάλαμα όπως την έχει διηγηθεί.

Ο ίδιος είχε αποκαλύψει την ιστορία πίσω από το τραγούδι: «Δεν σου έχει τύχει ποτέ να κάνεις λάθος εκτίμηση για ένα τραγούδι και μετά να αλλάξεις γνώμη, και αυτό να σε δικαιώσει; «Κατά μια έννοια, έτσι έγινε με την “Πριγκηπέσσα”! Την έγραψα ως δώρο γενεθλίων σε μια γυναίκα, επειδή δεν είχα λεφτά να της πάρω κάτι. Μαγείρευε να φάμε φακές, που ήταν ό,τι είχε απομείνει, και ενώ την έβλεπα σκέφτηκα: “Αυτό αξίζει τον κόπο τώρα να το τραγουδήσει κάποιος, να το βγάλει προς τα έξω”. Το έγραψα και το έπαιξα κατευθείαν, χωρίς να μεσολαβήσει καθόλου χρόνος. Όταν το έπαιξα λύθηκα στα γέλια, το θεώρησα τόσο αστείο. Η φίλη μου, η οποία δεν είχε καμία σχέση με τη μουσική, άφησε κάτω τις κουτάλες και μου είπε: “Πότε το έγραψες αυτό το τραγούδι; Το ξέρεις ότι είναι πάρα πολύ καλό; Απορώ γιατί γελάς”».

Η κάμερα του gossip-tv.gr ήταν ασφαλώς εκεί και παρακάτω θα δείτε τις πιο δυνατές στιγμές της βραδιάς.

«Όσο ζω, θα ζει…» - Ο Στάνκογλου μοιράστηκε τη σκηνή με τον Μάλαμα και είπε αντίο στον Γιώργο Μπλάνα

«Καλό ταξίδι άρχοντα» - Ο Μάλαμας αποχαιρετά τον Καρρά - Η συνεργασία τους που λίγοι θυμούνται

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved