Λευτέρης Παπαδόπουλος - Όλοι μαζί μπορούμε: Kατάμεστο το Καλλιμάρμαρο
Gossip Specials

Λευτέρης Παπαδόπουλος - Όλοι μαζί μπορούμε: Kατάμεστο το Καλλιμάρμαρο

Όλοι μαζί μπορούμε - Κατάμεστες ήταν το βράδυ της Τετάρτης 5/9 οι κερκίδες του Καλλιμάρμαρου για τη συναυλία-αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο, τον άνθρωπο που χάρισε στους Έλληνες αναρίθμητες επιτυχίες εδώ και έξι δεκαετίες.

Περίπου 35.000 άνθρωποι παρακολούθησαν τη συναυλία. Το στάδιο ήταν κατάμεστο από κόσμο που έσπευσε για να τιμήσει τον σπουδαίο Λευτέρη Παπαδόπουλο. Στη συναυλία παραβρέθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, καθώς και η Υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Στέλιος Διονυσίου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση αφότου έγινε ξανά μπαμπάς!

Lefteris_Papadopoulosd.jpg

Χαρακτηριστικό είναι πως από νωρίς το απόγευμα της 4ης Σεπτεμβρίου τέθηκαν σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε οδούς γύρω από το Παναθηναϊκό Στάδιο.

Στη συναυλία συμμετέχουν αφιλοκερδώς, με αλφαβητική σειρά, οι εξής καλλιτέχνες: Ελευθερία Αρβανιτάκη, Μελίνα Ασλανίδου, Γλυκερία, Στέλιος Διονυσίου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Κώστας Μακεδόνας, Χρήστος Μάστορας, Μίνως Μάτσας, Μανώλης Μητσιάς, Δημήτρης Μπάσης, Γιώργος Νταλάρας, Μίλτος Πασχαλίδης, Αντώνης Ρέμος και Μαρία Φαραντούρη.

Δείτε υλικό από τον φακό του gossip-tv.gr:

Δείτε το βίντεο:

Συγκίνηση στη συναυλία- αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο στο Ηρώδειο

Λευτέρης Παπαδόπουλος: «Ο,τι καλύτερο υπάρχει στον κόσμο είναι η γυναίκα»

Λευτέρης Παπαδόπουλος: «Με ενδιέφερε ο άνθρωπος που υποφέρει»

Πορτοκάλογλου: «Λύγισε» on air μετά τη συνέντευξη του Λευτέρη Παπαδόπουλου – «Έχω συγκινηθεί»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved