Αποκλειστικό: Σκοντάψαμε σε γνωστές φυσιογνωμίες-Η σπάνια εμφάνιση του ηθοποιού μετά από καιρό
Gossip Specials

Αποκλειστικό: Σκοντάψαμε σε γνωστές φυσιογνωμίες-Η σπάνια εμφάνιση του ηθοποιού μετά από καιρό

Αποκλειστικά καρέ - Έκανε μεγάλη επιτυχία τηλεοπτικά και τώρα συνεχίζει, έχοντας υιοθετήσει ένα χαμηλό προφίλ, την καριέρα του στο τραγούδι.

Ο λόγος για τον Όθωνα Μεταξά ο οποίος έχει μείνει μακριά από την τηλεόραση παρά τη σημαντική πορεία που διέγραψε σε αυτή.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον εντόπισε πριν από μερικές ημέρες σε γνωστό ιταλικό εστιατόριο του Παγκρατίου και μάλιστα τον απαθανάτισε.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει στην τελευταία του συνέντευξη για τη δύσκολη απώλεια της μητέρας του, για τον λόγο που απέχει από την τηλεόρασή αλλά και για μια εμμονική θαυμάστριά του. «Δεν είχα τηλεοπτικές προτάσεις. Απέχω γιατί δε μου έχουν κάνει κάποια πρόταση που να ήθελα. Συνήθως οι τηλεοπτικοί ρόλοι που μου προτείνουν είναι ίδιοι με τους προηγουμένους», είπε αρχικά ο Όθωνας Μεταξάς.

Αποκλειστικό - Δείτε τις εικόνες:

Για την απώλεια της μητέρας του, ο ηθοποιός είχε πει: «Η μεγαλύτερη απώλεια που βίωσα ήταν της μητέρας μου. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να ζητάει δύναμη από τη μητέρα μου. Το ένστικτο της πατρότητας το έχω από όταν ήμουν 18 χρονών. Δεν έχει τύχει ακόμα να το βιώσω, υπάρχει πρόβλημα στη σύνδεση με το άλλο άτομο».

Σχετικά με την πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει δεχτεί: «Είναι άσχημο να έχεις εμμονικό θαυμαστή. Στην αρχή είναι χαριτωμένο, μετά από ένα σημείο είναι ‘βιασμός’. Υπήρξε θαυμάστρια που με παρακολουθούσε κάτω από το σπίτι μου», είχε πει ο Όθωνας Μεταξάς.

Όθωνας Μεταξάς: «Απέχω από την τηλεόραση γιατί…»

Ο Όθωνας Μεταξάς μετά από καιρό-Αποκλειστικές φωτό & σπάνια κλικ από έξοδό του στο κέντρο της Αθήνας

Κι όμως! Έλληνας ηθοποιός στόλισε για πρώτη φορά χριστουγεννιάτικο δέντρο!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved