Αποκλειστικό-Λευτέρης Ζαφειρόπουλος: Τι κάνει ο νικητής του Master chef στο Las Vegas; - Φωτογραφίες
Gossip Specials

Αποκλειστικό-Λευτέρης Ζαφειρόπουλος: Τι κάνει ο νικητής του Master chef στο Las Vegas; - Φωτογραφίες

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος απολαμβάνει και με το παραπάνω τη νέα του καθημερινότητα μετά το φινάλε του Master chef και τη σαρωτική του νίκη.

Ο ίδιος πέρασε ένα μοναδικό καλοκαίρι σε πολλούς νησιωτικούς προορισμούς της χώρας μας όπου συνδύασε δουλειά και διακοπές. Τώρα βρίσκεται στην Αμερική με σκοπό όπως μας λέει να γνωρίσει νέες γεύσεις.

Λευτέρης Ζαφειρόπουλος: Βαρύ πένθος για τον νικητή του MasterChef: «Έφυγες και δεν με ρώτησες»

3SDE.jpg

Όπως δηλώνει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr: «Στο Las Vegas ένιωθα πως βρίσκομαι μέσα σε ταινία. Γύρισα διάφορες Πολιτείες της Καλιφόρνια, Επισκέφτηκα το Muir Woods το Alcatraz, pacifica, pier 39 και πολλά αλλά μέρη.

Έψαχνα καινούργιες γεύσεις και καινούργιες εικόνες σε κάθε μέρος που επισκέφτηκα. Από street σε fine dinning. Έκανα αυτό το ταξίδι τελείως μόνος μου και στη συνέχεια βρέθηκα με οικογενειακούς φίλους που με ξενάγησαν στην California ακόμα περισσότερο...»

Δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό στην παρακάτω gallery:

Ποιος είναι ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος

Ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος είναι 30 χρονών και έχει δουλέψει σε αρκετές κουζίνες, από το Λονδίνο μέχρι και τη Σαντορίνη. Πριν ακόμη ασχοληθεί με τη μαγειρική, επιχείρησε να σπουδάσει μηχανικός αεροσκαφών, αλλά γρήγορα άλλαξε γνώμη και κυνήγησε το όνειρό του.

Αποκλειστικό: Το γαστρονομικό καλοκαίρι του Master chef Λευτέρη, η Αντίπαρος & ο Τομ Χανκς

Αποκλειστικό-Λευτέρης Ζαφειρόπουλος: Από το MasterChef στο Λονδίνο ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved