Αποκλειστικό υλικό: 60 χρόνια Νικολόπουλος στο Ηρώδειο - Το κοινό υποκλίθηκε στον Γιώργο Νταλάρα
Gossip Specials

Αποκλειστικό υλικό: 60 χρόνια Νικολόπουλος στο Ηρώδειο - Το κοινό υποκλίθηκε στον Γιώργο Νταλάρα

Ο συνθέτης των μεγαλύτερων και διαχρονικών λαϊκών επιτυχιών Χρήστος Νικολόπουλος, γιόρτασε τα 60 χρόνια συνεχούς δράσης και αδιάλειπτης προσφοράς στον πολιτισμό και στα μουσικά δρώμενα της χώρας μας χτες, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου με μία μεγάλη συναυλία στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.

Σε αυτήν την ξεχωριστή μουσική βραδιά το παρών έδωσαν (με αλφαβητική σειρά) η Μελίνα Ασλανίδου, ο Φοίβος Δεληβοριάς, ο Στέλιος Διονυσίου, η Πέγκυ Ζήνα, ο Κώστας Μακεδόνας και η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Νικολόπουλος: «Αυτοί είναι υπαίτιοι που δεν «περπατά» το νέο τραγούδι»

202109080902170.1778_XRISTOS_NIKOLOPOYLOS_792021.jpg

Στο Ηρώδειο βρέθηκαν ακόμη ο συνθέτης Σταμάτης Κραουνάκης και ο Γιώργος Νταλάρας ενώ την καλλιτεχνική επιμέλεια και παρουσίαση της παράστασης είχε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

TOM_2022.jpg

Στο μεγάλο αυτό αφιέρωμα συμμετείχαν επίσης η Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου καθώς και μουσικό σύνολο μπουζουκιών του Μουσικού Σχολείου Ιλίου.

Η συναυλία ήταν αφιερωμένη στον ανυπέρβλητο Μάρκο Βαμβακάρη, με πρωτοβουλία του Χρήστου Νικολόπουλου, ο οποίος με αυτόν τον τρόπο θέλησε να αποτίσει φόρο τιμής σε έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους του ελληνικού πολιτισμού.

Δείτε αποκλειστικά πλάνα:

«Δεν μ’ αρέσει να επιδεικνύομαι, είναι θέμα χαρακτήρα»

«Είναι πλήγμα που δεν τραγουδάει ο Σφακιανάκης σήμερα»

Νικολόπουλος: Η ηλικία, τα φτωχά παιδικά χρόνια και οι πρώτες επιτυχίες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved