Αποκλειστικό: Πρωταγωνίστρια του Grand Hotel χώρισε λίγο πριν από τον γάμο της
Gossip Specials

Αποκλειστικό: Πρωταγωνίστρια του Grand Hotel χώρισε λίγο πριν από τον γάμο της

Μία είδηση που ξάφνιασε, καθώς γνωστή ηθοποιός χώρισε μια ανάσα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον σύντροφό και πατέρα του παιδιού της. Όλα αυτά λίγο πριν επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και συγκεκριμένα μέσα από την πολυαναμενόμενη σειρά Grand Hotel.

O λόγος για τη Γιολάντα Καλογεροπούλου την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Έρωτας φυγάς.

Η ίδια θα υποδυθεί την Ελένη στο Grand Hotel του ΑΝΤ1 και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, χώρισε πρόσφατα από τον σύντροφό της και μάλιστα μια ανάσα πριν από τον γάμο τους.

Αποκλειστικό - Η Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά: Αυτή είναι η ημερομηνία της μεγάλης πρεμιέρας

Diavaseto.gr-242-26-1-4.jpg

Το ζευγάρι που έχει αποκτήσει μαζί μία κόρη αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμος όμως η σχέση τους παραμένει εξαιρετική. Η απόφαση του χωρισμού ήταν κοινή ενώ ο γάμος τους επρόκειτο να γίνει μέσα στο Καλοκαίρι.

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου που είναι κουμπάρα του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα κρατάει γενικότερα ένα χαμηλό προφίλ όσον αφορά την προσωπική της ζωή.

yolanda.kalo_1652260196_2835686517512593499_263569271.jpg

«Ζούσα στο Λονδίνο, έφαγα πολλή βροχή. Έχουμε μια επιχείρηση εκεί με τον σύζυγό μου ο οποίος είναι μισός από την Καραϊβική και μισός από τη νότια Γαλλία. Γνωριστήκαμε στη Μύκονο και ο έρωτάς μας ήταν κεραυνοβόλος. Πλέον έχουμε κι ένα μωρό, είναι κοριτσάκι. Εγώ έκλεισα τα 32 τον Αύγουστο (σ.σ: είναι γεννημένη στις 27 Αυγούστου του 1991)», είχε πει, μεταξύ άλλων, η Γιολάντα Καλογεροπούλου μιλώντας στο gossip-tv.gr.

Grand Hotel - Ποια είναι η Ελένη Κεχαγιά;

Καμαριέρα στο Grand Hotel, πρώην συγκάτοικος της Βασιλικής, της εξαφανισμένης αδερφής του Πέτρου. Η Ελένη, παρόλο που είναι από έναν φτωχό συνοικισμό της Ελευσίνας και μεγάλωσε στην ανέχεια, είχε πάντοτε φιλοδοξία να αλλάξει τη μοίρα της και ήξερε ότι μόνο ένας τρόπος υπάρχει για το καταφέρει αυτό: μέσω κάποιου πλούσιου άντρα. Ερωτεύεται τον Ρήγα και προς στιγμή πείθεται ότι θα αφήσει την Αλίκη γι' αυτή…

ELENH-KEXAGIA-(Giolanta-Kalogeropoyloy).jpg

Grand Hotel: Γνωρίστε έναν προς έναν τους ήρωες της νέας σειράς του ΑΝΤ1!

Grand Hotel: Μια εξαφάνιση, ένας απαγορευμένος έρωτας και αποτρόπαια εγκλήματα

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved