Αποκλειστικά καρέ! MTV VMA’s-Τέιλορ Σουίφτ: Η μεγάλη νικήτρια, το ρεκόρ που κατέρριψε & το ευχαριστώ
Gossip Specials

Αποκλειστικά καρέ! MTV VMA’s-Τέιλορ Σουίφτ: Η μεγάλη νικήτρια, το ρεκόρ που κατέρριψε & το ευχαριστώ

Η Τέιλορ Σουίφτ κατάφερε για άλλη μια φορά να κλέψει τις εντυπώσεις στα μουσικά βραβεία του MTV που απονεμήθηκαν χθες 12/9 σε μια λαμπερή τελετή στη Νέα Υόρκη.

Το UBS Arena στη Νέα Υόρκη, γέμισε με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας τα οποά ανέβηκαν στη σκηνή για την 40η τελετή απονομής.

Η Τέιλορ Σουίφτ έσπασε το ρεκόρ που μέχρι χτες είχε κατακτήσει μονάχα η Μπιγιονσέ και πλέον είναι πρώτη μετα περισσότερα βραβεία από κάθε άλλο καλλιτέχνη. Η ίδια απέσπασε 7 βραβεία συνολικά, ανάμεσα τους και το βίντεο κλιπ της χρονιάς για το «Fortnight».

MTV Video Music Awards: Η Τέιλορ Σουίφτ κατέρριψε το ρεκόρ της Μπιγιονσέ

Snapinsta.app_459218567_1036668184669704_1137953423416877175_n_1080.jpg

Η Τέιλορ Σουίφτ έχει πλέον 30 βραβεία στα «MTV VMA’s», ξεπερνώντας το προηγούμενο ρεκόρ των 26 βραβείων που διατηρούσε η Μπιγιονσέ.

Από τις 12 κατηγορίες κέρδισε μεταξύ άλλων βραβείο για το «Τραγούδι της Χρονιάς», «Τραγούδι του Καλοκαιριού» και το «Βίντεο της Χρονιάς» για το «Fortnight» με τον Post Malone. Αξίζει να σημειωθεί πως είναι η μόνη καλλιτέχνιδα που κερδίζει το τελευταίο βραβείο εδώ και τρεις συνεχόμενες χρονιές.

«Κάτι που θα θυμάμαι πάντα είναι κάποιος να ζητωκραυγάζει από την άλλη άκρη του στούντιο όπου γυρίζαμε το βίντεο κλιπ, και αυτό το άτομο ήταν το αγόρι μου, ο Travis» είπε η τραγουδίστρια.

Δείτε αποκλειστικά καρέ:

Τέιλορ Σουίφτ: Μιλά πρώτη φορά για την ακύρωση των συναυλιών της: «Ήταν καταστροφική»

Τέιλορ Σουίφτ: Οι ύποπτοι για τρομοκρατική επίθεση σε συναυλία της σχεδίαζαν να σκοτώσουν πολύ κόσμο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved