Καλλιόπη Χάσκα στο gossip-tv: «Από τον περασμένο Νοέμβρη δέχτηκα την πρόταση για το Grand Hotel»
Gossip Specials

Καλλιόπη Χάσκα στο gossip-tv: «Από τον περασμένο Νοέμβρη δέχτηκα την πρόταση για το Grand Hotel»

Η ταλαντούχα ηθοποιός Καλλιόπη Χάσκα, που φέτος πρωταγωνιστεί στην πολυαναμενόμενη σειρά του ΑΝΤ1, Grand Hotel, μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr.

Με αφορμή το νέο της ρόλο σε αυτή τη φιλόδοξη παραγωγή, μίλησε για την πρόκληση με την οποία ήρθε αντιμέτωπη, να ενσαρκώσει έναν τέτοιο ρόλο και επεσήμανε πως δεν θέλει να είναι άλλη μια όμορφη και γλυκιά πρωταγωνίστρια. Όπως χαρακτηριστικά είπε, θέλει να δώσει το κάτι παραπάνω...

Παράλληλα, αποκάλυψε πως έχει δεχτεί την πρόταση για τη συγκεκριμένη σειρά εδώ και σχεδόν έναν χρόνο ενώ επεσήμανε πως στα γυρίσματα περνά φανταστικά με τους συναδέλφους της και είναι μια δουλειά για την οποία νιώθει ευγνωμοσύνη!

  • Υποδύεσαι την Αλίκη Γαζή, στο Grand Hotel. Μίλησέ μου για την ηρωίδα σου.
KALLIOPI-HASKA.jpg

Η Αλίκη Γαζή είναι η μικρότερη κόρη της οικογένειας. Έχει μεγαλώσει σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο μέσα σε πολύ πλούτο. Είναι η αγαπημένη του πατέρα της και δεν έχει την πίεση που έχουν τα αδέρφια της, καθώς είναι η μικρότερη. Μέσα σε όλα αυτά, τη στέλνουν στο Παρίσι όπου ζει μια υπέροχη ζωή και κάνει ό, τι θέλει χωρίς να την ελέγχει κανείς. Είναι μόλις 21 ετών και καλείται να επιστρέψει από τη Γαλλία για να αναλάβει το ξενοδοχείο. Ενώ θα μπορούσε να έχει την πιο άνετη ζωή, επιλέγει να πάρει τα ηνία της τεράστιας αυτής επιχείρησης, όμως, τα πράγματα δεν της έρχονται όπως τα θέλει.

  • Πώς αντιμετωπίζεις τον ρόλο σου;

Προσπαθώ η Αλίκη να μη γίνει η καλή, γλυκιά και όμορφη πρωταγωνίστρια. Θέλω να έχει ενδιαφέρον γιατί οι άνθρωποι δεν είναι ποτέ μόνο αυτό. Εμένα με ενδιαφέρουν οι ατέλειες των ανθρώπων. Δεν το κάνω με καμία ελαφρότητα και με τον ίδιο τρόπο που θα αντιμετωπίσω την Ιουλιέτα, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα αντιμετωπίσω και την Αλίκη Γαζή, δεν έχει καμία διαφορά για εμένα.

Τα καμαρίνια μας είναι απέναντι, αγόρια - κορίτσια και καθημερινά γίνεται χαμούλης

kalliopichaska_1716124828_3371421878670418629_421393650.jpg

Ξανά στον ΑΝΤ1 φέτος. Παρά το νεαρό της ηλικίας σου οι ιθύνοντες των τηλεοπτικών σειρών σε επιλέγουν.

Νιώθω ευγνωμοσύνη, γενικά στη ζωή μου, με όλα αυτά που μου έχουν έρθει, τα οποία βέβαια έρχονται μετά από πολλή δουλειά. Νομίζω ότι οι άνθρωποι εδώ το αναγνωρίζουν και με τιμάνε πάρα πολύ. Και ο κύριος Καραγιάννης μου ζήτησε από πολύ νωρίς, από τον περασμένο Νοέμβρη, να είμαι στη σειρά αλλά και από τον ΑΝΤ1 με πήραν τηλέφωνο... δυναμικά! Είμαι πολύ ευγνώμων γι' αυτές τις συνεργασίες που είναι με ανθρώπους τους οποίους σέβομαι και εκτιμούν κι εκείνοι τη δουλειά μου.

  • Πώς περνάτε στα γυρίσματα;

Χάλια, χάλια! (Γέλια). Περνάμε πάρα πολύ ωραία. Έχω τύχη γενικότερα με τις συνεργασίες που έχω κάνει μέχρι στιγμής και στην τηλεόραση και στο θέατρο. Είναι σούπερ όλα τα παιδιά. Ο ένας καλύτερος από τον άλλο! Τα καμαρίνια μας είναι απέναντι, αγόρια - κορίτσια και καθημερινά γίνεται χαμούλης!

lhpsh-(1).jpg

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης με την Καλλιόπη Χάσκα και τον Γιάννη Κουκουράκη.

  • Έχεις δει τα πρώτα επεισόδια; Έχεις αγωνία;

Έχω δει ναι! Είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη και έχω πάρα πολλή αγάπη γι' αυτή τη δουλειά. Εγώ χαίρομαι να είμαι μέρος της και νιώθω ότι και οι τηλεθεατές θα χαίρονται εξίσου βλέποντάς την. Δεν έχει τίποτα βαρύ, είναι ένα πολύ ευχάριστο πρόγραμμα. Έχει βέβαια λίγο δράμα, αγωνία και φυσικά ερωτικές περιπέτειες. Περνάς καλά βλέποντάς την και νομίζω ότι αυτό έχουμε ανάγκη.

Διαβάστε επίσης:

Μπήκαμε στο Grand Hotel του ΑΝΤ1 - Η απόλυτη χλιδή, τα εντυπωσιακά σκηνικά και το καστ

Grand Hotel: Γνωρίστε έναν προς έναν τους ήρωες της νέας σειράς του ΑΝΤ1!

Καλλιόπη Χάσκα: «Είχα καθηγήτρια τη Μαρίνα Σάττι-Τρελαίνομαι για το "Ζάρι"»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved