Gossip Specials

Καλογεροπούλου στο gossip-tv: «Στον Έρωτα φυγά ήμουν λίγο... η καινούργια. Τώρα είμαι ενθουσιασμένη»

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου αυτή τη σεζόν μεταμορφώνεται σε Ελένη Κεχαγιά στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 Grand Hotel. Η ηθοποιός μιλά για το νέο της αυτό στοίχημα, στο gossip-tv.gr.

Η Ελένη Κεχαγιά είναι μια καμαριέρα, πρώην συγκάτοικος της Βασιλικής, της εξαφανισμένης αδερφής του Πέτρου. Παρόλο που είναι από έναν φτωχό συνοικισμό της Ελευσίνας και μεγάλωσε στην ανέχεια, είχε πάντοτε φιλοδοξία να αλλάξει τη μοίρα της και ήξερε ότι μόνο ένας τρόπος υπάρχει για το καταφέρει αυτό: μέσω κάποιου πλούσιου άντρα. Ερωτεύεται τον Ρήγα και προς στιγμή πείθεται ότι θα αφήσει την Αλίκη γι’ αυτή…

Για τη Γιολάντα Καλογεροπούλου είναι φέτος μια πολύ ευτυχής συγκυρία καθώς από το τρέιλερ κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις. Η ίδια, την περαμένη σεζόν έκανε είσοδο στη σειρά Έρωτας φυγάς, όμως όπως λέει ήταν η... καινούργια καθώς οι υπόλοιποι συντελεστές είχαν ήδη χτίσει τις σχέσεις τους και είχαν μπει σε μια ροή, οπότε φέτος είναι πολύ ενθουσιασμένη που είναι στην ομάδα από την αρχή.

Η όμορφη ηθοποιός που όπως πρώτο σας αποκάλυψε το gossip-tv, χώρισε πρόσφατα, έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της και πλέον έχει αντιληφθεί πως αυτό που της αρέσει και θέλει να συνεχίσει να κάνει είναι η υποκριτική. Και σίγουρα έχουμε να δούμε πολλά από αυτήν!

Μπήκαμε στο Grand Hotel του ΑΝΤ1 - Η απόλυτη χλιδή, τα εντυπωσιακά σκηνικά και το καστ

Διαβάστε όλα όσα μου είπε στην κουβέντα μας αυτή, παρακάτω...

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου.

  • Ποιος είναι ο ρόλος σου στο Grand Hotel;

Υποδύομαι μία καμαριέρα, την Ελένη Κεχαγιά. Μου αρέσει πάρα πολύ αν και είναι ένας αρκετά σκοτεινός ρόλος.

Στον Έρωτα φυγά, πήγα σε ένα καστ που δουλεύανε ήδη μαζί πολύ καιρό και όταν πήγα εγώ ήμουν λίγο... η καινούργια.

  • Έχεις βρει κοινά στοιχεία με την ηρωίδα σου;

Έχω βρει κοινές εμπειρίες με εμένα και την ηρωίδα και νομίζω ότι και κάτι πολύ κοινό που έχουμε είναι το ένστικο επιβίωσης. Έχω ζήσει στην Αγγλία εντελώς μόνη μου και είδα ότι έχω το ένστικτο επιβίωσης. Αυτή βέβαια είναι αδίστακτη, θα ξεπεράσει τα όρια. Κάνει πράγματα που εγώ εννοείται πως δεν θα έκανα ποτέ αλλά είναι πολύ ενδιαφέρον για εμένα να τα εξερευνήσω και να δω γιατί κάποιος μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο.

  • Από το τρέιλερ κιόλας της σειράς, η παρουσία σου ήταν πολύ αισθητή. Η ηρωίδα σου θα κινεί τα νήματα;

Είναι πάρα πολλές οι ιστορίες που εξελίσσονται στη σειρά αλλά ο ρόλος μου κινεί αρκετά τα νήματα. Είναι από τους βασικούς ρόλους και σίγουρα κρύβει πολλά μυστικά.

Η Γιολάντα Καλογεροπούλου στο Grand Hotel.

  • Μια πολύ ωραία συνεργασία και φέτος και αυτή τη φορά θα σε δούμε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, σε αντίθεση με πέρυσι στον Έρωτα φυγά.

Μου αρέσει πάρα πολύ η ομάδα και δέσαμε αμέσως. Ειδικά με κάποιους ήταν σα να γνωριζόμασταν από πριν. Από την πρώτη ημέρα γυρίσματος ήμουν πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Είναι challenge για εμένα. Περνάμε και πολύ ωραία στα γυρίσματα και με όσους έχω κάνει σκηνές μέχρι στιγμής, είναι όλοι εξαιρετικοί.

Στον Έρωτα φυγά, βρέθηκα σε ένα καστ που δουλεύανε ήδη μαζί πολύ καιρό και όταν πήγα εγώ ήμουν λίγο... η καινούργια. Τώρα ξεκινήσαμε όλοι μαζί από την αρχή και είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη.

  • Σε επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια;

Βαριέμαι να ασχοληθώ. Καταλαβαίνω ότι από τη στιγμή που εκθέτεις τον εαυτό σου, δεν γίνεται να αρέσεις σε όλους. Είναι λογικό και το έχω αποδεχτεί. Σίγουρα αν ακούσεις κάτι πολύ επιθετικό μπορεί να σε πειράξει στιγμιαία. Προς το παρόν είμαι καινούργια (γέλια)

  • Πλέον μένεις μόνιμα στην Ελλάδα;

Μόνιμα στην Ελλάδα ναι! Προς το παρόν βέβαια! Χτίζω κάτι εδώ και εύχομαι να έρθουν κι άλλα και επιτέλους είμαι χαρούμενη γι' αυτό που κάνω. Είναι αυτό που θέλω και είμαι σίγουρη.

Πώς συνδυάζεις δουλειά και προσωπική ζωή; Μιας και είσαι και νέα μανούλα.

Η μικρή μου τώρα ξεκίνησε σχολείο για να έχει κι αυτή μια ασχολία. Γνωρίζει ότι η μαμά πάει στη δουλειά, τα έχουμε πει, δεν της αρέσει όμως... Τώρα της έχω πει ότι μια μέρα θα την πάρω μαζί μου στο γύρισμα. Πρέπει σιγά - σιγά να αρχίσει να το συνηθίζει αλλά η αλήθεια είναι ότι τις μέρες που έχω 10ωρα γυρίσματα και επιστρέφω σπίτι αργά και δεν έχω χρόνο μου λείπει αλλά, έτσι είναι η ζωή. Δεν έχω άλλη επιλογή. Νιώθω τύψεις γιατί δεν είναι με τον μπαμπά της. Βέβαια είναι με τη γιαγιά της που είναι πάντα εκεί, ένα πολύ γερό στήριγμα που αν δεν το είχα δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα από όλα αυτά. Είμαι ευγνώμων!

  • Ο πρώην σύντροφός σου ζει στο εξωτερικό;

Ο πρώην σύντροφός μου έχει έρθει κι αυτός τώρα στην Ελλάδα. Μπορεί να τραβήξαμε χωριστούς δρόμους όμως, παρόλα αυτά, συνεννοούμαστε για τη μικρή και αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμένα.

Διαβάστε επίσης:

Grand Hotel: Γνωρίστε έναν προς έναν τους ήρωες της νέας σειράς του ΑΝΤ1!

Grand Hotel: Μια εξαφάνιση, ένας απαγορευμένος έρωτας και αποτρόπαια εγκλήματα

Το ερωτικό τρίγωνο του Grand Hotel και… τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved