Gossip Specials

Ο Ηλίας Παλιουδάκης στο gossip-tv: «Μετά τον Σασμό ο πήχης έχει ανέβει ψηλά. Για εμένα ήταν ευλογία»

Ο Ηλίας Παλιουδάκης είναι από τους καλλιτέχνες εκείνους που δεν κάνουν εκπτώσεις στη μουσική τους και φροντίζουν καθημερινά να γίνονται καλύτεροι.

Το ευρύ κοινό τον γνώρισε μέσα από τον Σασμό καθώς μας μάγεψε και μας ταξίδεψε με τα τραγούδια του ουκ ολίγες φορές.

Τραγούδια που ερμήνευσε εκεί αποτελούν πλέον σταθμό στην καριέρα του όμως έχουν δυσκολέψει την πορεία του καθώς πλέον ο πήχης έχει ανέβει τόσο πολύ ψηλά που κάθε επόμενο βήμα πρέπει να γίνεται πιο προσεκτικά από ποτέ.

Ο γνωστός λυράρης αυτή τη σεζόν, θα κάνει την επανεμφάνισή του στα τηλεοπτικά δρώμενα μέσα από τη νέα φιλόδοξη σειρά του ΑΝΤ1 Grand Hotel. Ο ίδιος, μιλά στο gossip-tv.gr όμως τα λόγια του είναι μετρημένα καθώς όπως ο ίδιος λέει, είναι νωρίς ακόμα για αποκαλύψεις!

Παλιουδάκης: Στους δύσκολους καιρούς που διάγουμε θα πρέπει στα προβλήματα να δείχνουμε ομαδικότητα

Ο Ηλίας Παλιουδάκης.

  • Μετά τον Σασμό, φαίνεται πως θα συνεχιστούν οι μουσικές εκπλήξεις στο Grand Hotel...

Δεν μπορώ να πω πολλά και να δώσω spoiler. Θα συνεχίσει μια συνεργασία με τον Νίκο Τερζή σε μια πολύ όμορφη σειρά που θα προβληθεί αυτή τη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και νομίζω ότι θα συγκινήσει αρκετά τον κόσμο. Μουσικά οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν φυσικά και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό!

Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι πολύ δύσκολη. Μόνο η οικογένεια και η ηρεμία της ψυχής μπορεί να σε κρατήσει και να προχωράς παρακάτω.

  • Θα σε δούμε και μπροστά από το γυαλί ή μόνο θα σε ακούσουμε;

Όλα είναι πιθανά και όλα απίθανα (Γέλια). Ό, τι έρθει καλώς να έρθει.

  • Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν καλλιτέχνη να είναι σε μια σειρά εποχής;

Νομίζω ότι η ελληνική μουσική γενικότερα μπορεί να προσαρμοστεί παντού. Σε όλες τις εποχές, σε όλες τις συνθήκες, στο χθες, στο αύριο... Εμένα μου αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με θέματα εποχής και με συγκινεί πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη.

Όταν ξεκίνησες περίμενες αυτή την επιτυχία και την αποδοχή;

Για εμένα ήταν μια ευλογία και κάτι πολύ όμορφο. Προσπαθώ να βρω τα επόμενά μου βήματα σίγουρα, μετά από την τεράστια αποδοχή που είχε ο Σασμός. Σίγουρα ό, τι έρθει στη συνέχεια για εμένα θα είναι ευπρόσδεκτο. Προσέχω όμως πολύ τα βήματα που θα κάνω στη συνέχεια και τα τραγούδια που θα επιλέξω να πω διότι στον Σασμό τραγουδήσαμε υπέροχα κομμάτια, με αγάπησε ο κόσμος και ο πήχης έχει ανέβει πολύ ψηλά.

  • Επομένως μετά τον Σασμό, το να αποδεχτείς μια πρόταση που θα σου γίνει θέλει περισσότερη σκέψη;

Δεν είναι σωστό ποτέ να συγκρίνουμε καταστάσεις, όμως, θέλω να κάνω καινούργια πράγματα τα οποία να είναι όμορφα και ξεχωριστά, και νομίζω ότι θα γίνουν.

  • Πώς συνδυάζεται η δουλειά με την οικογένεια;

Μπορούν να συνδυαστούν. Όταν υπάρχει αγάπη συνδυάζονται. Άλλωστε το ένα δίνει δύναμη στο άλλο. Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι πολύ δύσκολη, επομένως μόνο η οικογένεια και η ηρεμία της ψυχής μπορεί να σε κρατήσει και να προχωράς παρακάτω.

Διαβάστε επίσης:

Παλιουδάκης: «Ήταν μεγάλη χαρά όταν μού ζητήθηκε να γράψω στίχο για τη μουσική για το Σασμό»

Φιλανθρωπική συναυλία με τον Ηλία Παλιουδάκη για το «Σπιτικό της Αγάπης»

Ηλίας Παλιουδάκης: Η απίστευτη σχέση του με τον Μάρκο Βρουλάκη του Σασμού

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved