Gossip Specials

Αλέξανδρος Βάρθης: «Στις Ψυχοκόρες μου έλεγαν "είσαι πάρα πολύ καλός αλλά δεν θέλω να σε βλέπω"»

Ο Αλέξανδρος Βάρθης, μετά την επιτυχημένη του συμμετοχή στη σειρά Ψυχοκόρες του ΑΝΤ1, επέστρεψε δυναμικά στη μικρή οθόνη με τον ρόλο του Βλάσση στη σειρά Grand Hotel του ίδιου σταθμού.

Ταλαντούχος, με επιβλητικό παρουσιαστικό και πρόθυμος να απαντήσει σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός, είναι ήδη σίγουρος πως αυτή η δουλειά θα είναι εξίσου επιτυχημένη με την προηγούμενη.

Μιλώντας στο gossip-tv παραδέχεται πως ούτε αυτή τη φορά θα είναι... καλό παιδί! Κάτι που έρχεται σε κόντρα με την πραγματική ζωή που είναι ένας ευγενικός νέος!

Ο Βλάσσης, τον οποίο υποδύεται, γεννήθηκε σε ένα χαμόσπιτο στον Πειραιά και μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο. Παραβατικός και καιροσκόπος, έψαχνε πάντα ευκαιρίες και ανθρώπους να εκμεταλλευτεί.

Ο Αλέξανδρος Βάρθης.

Είναι ιδιοκτήτης ενός καφενείου κοντά στην προσφυγική συνοικία, στην ουσία, όμως, το μαγαζί του είναι μία βιτρίνα, αφού εκεί διοργανώνει αγώνες μποξ για παράνομα στοιχήματα. Είναι, επίσης, μπλεγμένος σε λαθρεμπόριο ποτών.

«Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι πώς θα ήταν τότε να ζω σε αυτή την αβεβαιότητα και να είχα παιδί»

«Το Grand Hotel εστιάζει περισσότερο στο μυστήριο, είναι ένα αστυνομικό θρίλερ! Αυτό που μπορώ να πω για αρχή είναι ότι μπλέκω με αρκετούς χαρακτήρες στη σειρά. Δεν θα είμαι και πολύ καλό παιδί και η αλήθεια είναι ότι με ενδιαφέρουν πολύ αυτοί οι ρόλοι», θα πει στο gossip-tv ο Αλέξανδρος Βάρθης ο οποίος παραδέχεται ότι πάντα έχει άγχος για τις δουλειές που κάνει:

«Πάντα έχω άγχος για το πώς θα πάει ένα πρόγραμμα. Θέλω να πιστεύω ότι και αυτή η σειρά θα είναι μια μεγάλη επιτυχία όπως ήταν και οι Ψυχοκόρες. Όλοι οι συντελεστές δουλεύουμε πολύ γι΄ αυτό!».

Μπήκαμε στο Grand Hotel του ΑΝΤ1 - Η απόλυτη χλιδή, τα εντυπωσιακά σκηνικά και το καστ

Πλέον είναι ένας από τους ηθοποιούς που οι σταθμοί σκέφτονται κατευθείαν για μια καινούργια δουλειά, ένα πρόσωπο που είναι πρώτο στη λίστα. «Είναι τιμητικό να αναγνωρίζεται η δουλειά σου και νιώθω ευγνώμων γι' αυτό!», τονίζει.

Ο Αλέξανδρος Βάρθης εκτός από επιτυχημένος ηθοποιός είναι και ένας υπέροχος σύζυγος και μπαμπάς. Πώς συνδυάζει τη δουλειά με την προσωπική ζωή;

«Είναι πολύ δύσκολο. Το παιδί μου μού λείπει πολύ! Αυτή την περίοδο είχα γυρίσματα και διπλές πρόβες. Τόσες ώρες δουλειάς δεν χωράνε στο 24ωρο. Παρακαλάς τους συνεργάτες σου να φύγεις λίγο πιο νωρίς για να πας να δεις την οικογένειά σου. Με την σύζυγό μου είμαστε πολλά χρόνια μαζί και καταλαβαίνει, αν και δεν είναι του χώρου.

Περάσαμε όμως μια περίοδο κρίσης και παρόλο που δούλευα συνέχεια στο θέατρο, μετά ήρθε ο κορονοϊός και εγώ τότε δεν έκανα τηλεόραση. Ήταν μια δύσκολη περίοδος. Οπότε, τώρα δουλεύω όσο περισσότερο μπορώ. Τότε ευτυχώς δεν είχα παιδί. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι πώς θα ήταν τότε να ζω σε αυτή την αβεβαιότητα και να είχα παιδί».

Θέατρο

  • Από 3 έως 27 Οκτωβρίου - «Η λέξη πρόοδος στο στόμα της μητέρας μου ηχούσε πολύ φάλτσα».
  • Από 15 Νοέμβρη στην παράσταση Μεμοράντουμ, στο θέατρο Μπέλλος.

Διαβάστε επίσης:

Ψυχοκόρες – Βάθρης: Το ανατρεπτικό spoiler για τον ήρωά του: «Θα οδηγηθεί στα άκρα»

Ψυχοκόρες – Βάρθης: Η απίθανη αποκάλυψη για τα γυρίσματα: «Χρειάστηκε να μπει σε σκαλοπατάκι»

Αλέξανδρος Βάρθης: «Η σχέση με τη γυναίκα μου δεν άλλαξε ομαλά με τον ερχομό του παιδιού»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved