Μαργαρίτα Θεοδωράκη στο gossip-tv: «Δεν υπάρχει καιρός για έρωτες» - Το βιβλίο και οι νέες ασχολίες
Gossip Specials

Μαργαρίτα Θεοδωράκη στο gossip-tv: «Δεν υπάρχει καιρός για έρωτες» - Το βιβλίο και οι νέες ασχολίες

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη, κόρη του εμβληματικού μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, πρόσφατα άνοιξε την καρδιά της στο gossip-tv και μου μίλησε για τη ζωή της δίπλα στον σπουδαίο μπαμπά της.

Με υποδέχτηκε στο ήσυχο σπίτι της στο Βραχάτι, και μίλησε μεταξύ άλλων και για το βιβλίο της αλλά και για όλα εκείνα τα οποία την γεμίζουν και την κάνουν να αισθάνεται ευτυχισμένη. (Δείτε όλη τη συνέντευξη ΕΔΩ)

mar.jpg

Η 2η ανανεωμένη έκδοση του βιβλίου της με τίτλο «Αναμνήσεις ενός κοριτσιού», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις IANOS και δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της!

Αποτυπώνει στο χαρτί αναμνήσεις, σκέψεις και συναισθήματα που κουβαλάει από τα παιδικά της χρόνια μεγαλώνοντας δίπλα στον «δέσμιο άγριων λύκων» Μίκη Θεοδωράκη.

Μαργαρίτα Θεοδωράκη για Μίκη: «Το τέλος ήταν φρικτό, οδυνηρό. Μας έλεγε "σκοτώστε με"»-Αποκλειστικό

margarita3.jpg

Βιώνει τις στρατιωτικές εφόδους στο σπίτι, τις εκτοπίσεις, τις φυλακίσεις και με το αθώο παιδικό της βλέμμα παρακολουθεί πάντα από εκεί, χαμηλά, τις θεόρατες φιγούρες του πατέρα της και των αμέτρητων φρουρών του, συμμετέχοντας κι η ίδια σ’ έναν αέναο «Χορό αρχαίας τραγωδίας».

«Τώρα είναι η εποχή της απόλαυσης... Να κάνεις το ταξίδι σου, να διαβάσεις, να πλέξεις»

Η ζωή στο Βραχάτι

Πλέον ζει μόνιμα στο Βραχάτι Κορινθίας σε ένα σπίτι που η ίδια έχει διακοσμήσει από άκρη σε άκρη και κάθε γωνιά έχει την δική της πινελιά. Φροντίζει πλέον να περνάει τον χρόνο της κάνοντας πράγματα που πραγματικά της αρέσουν ενώ συνεχίζει μέχρι και σήμερα να οργανώνει συναυλίες προς τιμήν του πατέρα της. Μάλιστα, δεν έχει ούτε κινητό!

Πλέκει, κεντάει, και είναι πιο δημιουργική από ποτέ ενώ εξομολογείται πως δεν υπάρχει πια καιρός για έρωτες.

«Δεν υπάρχει καιρός για έρωτες. Τώρα είναι η εποχή της απόλαυσης... Να κάνεις το ταξίδι σου, να διαβάσεις, να πλέξεις», μου λέει χαρακτηριστικά ενώ δεν διστάζει να δείξει και τις δημιουργίες της στην κάμερα.

Η ίδια έχει αφιερώσει πλέον τον εαυτό της στην τέχνη, σε μια περίοδο που η δημιουργικότητα και η εσωτερική αναζήτηση έχουν γίνει οι μεγαλύτεροι σύμμαχοί της.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Μαργαρίτα Θεοδωράκη για Νταλάρα - Ρουβά: «Οι πάντες πρέπει να τραγουδάνε Μίκη Θεοδωράκη»

Συγκλονίζει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη:«Δεν μου επέτρεψαν να πενθήσω τον πατέρα μου»

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: Η πικρία της για τη διαθήκη του πατέρα της, Μίκη– «Για εμένα είναι προσβλητικό»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved