Αποκλειστικό - Ο Τέρης Χρυσός στο gossip-tv.gr: «Είμαι στο κρεβάτι με φρικτούς πόνους»
Gossip Specials

Αποκλειστικό - Ο Τέρης Χρυσός στο gossip-tv.gr: «Είμαι στο κρεβάτι με φρικτούς πόνους»

Δύσκολες είναι οι τελευταίες 15 ημέρες για τον Τέρη Χρυσό, ο οποίος είχε ένα ατύχημα μέσα στο σπίτι του. Ο τραγουδιστής έπεσε στο μπάνιο με αποτέλεσμα να χρειάζεται να παραμένει καθηλωμένος στο κρεβάτι. 

Όπως αποκαλύπτει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr, μετά από αγωγή που ακολουθεί αισθάνεται καλύτερα, τις τελευταίες δύο ημέρες.

Ο ίδιος τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα υγείας, ενώ πριν από 3-4 χρόνια είχε υποβληθεί σε εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς.

Δύσκολες ώρες για τον Τέρη Χρυσό

3es3.jpg

Ο Τέρης Χρυσός μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr:

«Δεν είμαι πολύ καλά. Έπεσα στο μπάνιο πριν από 15 ημέρες και από τότε είμαι στο κρεβάτι με φρικτούς πόνους.

Ευτυχώς, έχω ανθρώπους δίπλα μου που με βοηθάνε αλλά είναι μία μεγάλη περιπέτεια όπως καταλαβαίνετε γιατί είμαι και μεγάλος σε ηλικία. Δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά.

Πήγαινα στην τουαλέτα στις 2 τη νύχτα και ξαφνικά έχασα τον κόσμο. Βρέθηκα στα πλακάκια της ντουζιέρας και χτύπησα πολύ. Εκεί που χτύπησα είναι δύσκολο για αυτό αργώ να γίνω καλά.

Χτύπησα στη μέση και πλέον δεν μπορώ να γυρίσω ούτε δεξιά ούτε αριστερά. Τις τελευταίες ημέρες πάω λίγο καλύτερα...»

33ee.jpg

Την αποκάλυψη για το ατύχημα που είχε έκανε αρχικά ο Αντρέας Κουβελογιάννης με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Στη δημοσίευσή του αναφέρει: «Δεν τον έφταναν τα προβλήματα που πέρασε με την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, αλλά ήρθε και το κερασάκι. Παραμένει ακίνητος στο κρεβάτι δέκα ημέρες έπειτα από πέσιμο στο σπίτι του, που γλίτωσε ευτυχώς τα σπασίματα, αν είναι σωστές οι διαγνώσεις του γιατρού που τον εξέτασε, αλλά θέλει καιρό να παραμείνει ακίνητος για να αποφεύγει τους πόνους».

Τέρης Χρυσός: «Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι μέτριος τραγουδιστής»

Τέρης Χρυσός: Κραυγή απόγνωσης και απελπισίας - «Θέλω να πεθάνω για να λυτρωθώ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved