Gossip Specials

Αποκλειστικό-Αλέξανδρος Μπουρδούμης: H μοναχική έξοδος στο Ηρώδειο και η παράσταση που επέλεξε

Στο Ηρώδειο βρέθηκε πρόσφατα ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης με σκοπό να παρακολουθήσει την παράσταση «Ιφιγένεια, η εν Αυλίδι».

Η Ιφιγένεια εν Αυλίδι του Ευριπίδη σε σκηνοθεσία του διεθνούς φήμης σκηνοθέτη Τιμοφέι Κουλιάμπιν αγκαλιάστηκε και από το αθηναϊκό κοινό μετά την επιτυχημένη πορεία της σε αρκετές πόλεις ανά την Ελλάδα.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης λατρεύει το θέατρο και έκανε την εμφάνιση του χωρίς παρέα στο κατάμεστο από κόσμο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού.

Ιφιγένεια-Ηρώδειο: Η κατά Κουλιάμπιν ανάγνωση, η μεθυσμένη Κλυταιμνήστρα & η «θυσία» της τραγωδίας

Δείτε αποκλειστικά καρέ:

«Ιφιγένεια, η εν Αυλίδι»

Η προσέγγιση του Τιμοφέϊ Κουλιάμπιν παρά τις ελάχιστες ευρηματικές προσθήκες και καινοτομίες, κινήθηκε μέσα από ένα πρίσμα αυτογελοιοποίησης με μερικά φωτεινά σημεία που δεν ήταν όμως αρκετά ώστε να μη "θυσιαστεί" το αριστούργημα του Ευριπίδη, τελικά, μαζί με την Ιφιγένεια μπροστά στα μάτια χιλιάδων θεατών.

Η φρέσκια σκηνοθετική ματιά του δημιουργού σε ένα κατάμεστο Ηρώδειο έμεινε να κινείται σε άγνωστα μονοπάτια, με ένα επιφανειακό μοτίβο που απομακρύνθηκε αρκετές φορές από την ουσία ενώ παράλληλα η δραματουργία έφτασε σε ένα άλλο επίπεδο, αρκετά προσαρμοσμένο στο σήμερα και μακριά από το αρχικό δημιούργημα.

Γιώργος Χρυσοστόμου: Η παράσταση που τον στιγμάτισε και ο ρόλος του ως Αχιλλέας

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η αίσθηση του χιούμορ με εντυπωσιάζει στον γιο μου Αναστάση

Ψευδαισθήσεις πέρα από τις ανθρώπινες δυνατότητες στο φαντασμαγορικό show "C'est la Magie"

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved