Gossip Specials

Συμβαίνει τώρα! Το αδιαχώρητο στον Λυκαβηττό για τη Δέσποινα Βανδή - (Exclusive βίντεο)

Η Δέσποινα Βανδή γιόρτασε φέτος τα 30 χρόνια καριέρας της και έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Τελευταίος της σταθμός ο Λυκαβηττός όπου θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες της επιτυχίες σε λίγη ώρα από τώρα.

Η τραγουδίστρια θα προσφέρει ένα μοναδικό show όπως μόνο εκείνη ξέρει και βεβαίως θα τραγουδήσει όλα τα αγαπημένα τραγούδια με τα οποία μας συντροφεύει τα τελευταία 30 χρόνια.

Στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο Λυκαβηττού βρίσκεται και ο Φοίβος ο οποίος αποτέλεσε ένα σημαντικό κεφάλαιο για την καριέρα της.

Δέσποινα Βανδή: «Έφαγα το πρώτο crush... Έχω να αντιμετωπίσω τον χρόνο, τις αναμνήσεις, τα βιώματα»

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

Τη συναυλία άνοιξαν οι kings:

Η ίδια με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok εξομολογήθηκε ότι με το που έφτασε εκεί, την «πλημμύρισαν» διάφορα συναισθήματα και αναμνήσεις. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι πέρασαν 21 χρόνια από την τελευταία φορά που τραγούδησε σε αυτό το μέρος.

Όπως είπε: «Βρίσκομαι εδώ, στο θέατρο του Λυκαβηττού. Έφαγα το πρώτο crush, το πρώτο συναισθηματικό κύμα ήρθε μετά από πολλά χρόνια γιατί έχω να αντιμετωπίσω όλο αυτό. Τον χρόνο, τις αναμνήσεις, όλα τα βιώματα… 21 Σεπτεμβρίου θα είναι εδώ, μία μεγάλη αναμέτρηση για όλους μας. Σας περιμένω». Στη λεζάντα πρόσθεσε: «Το μεγάλο μας φινάλε στο πιο σημαντικό συναισθηματικά θέατρο που έχω παίξει».

Δέσποινα Βανδή: Η αγωνία είναι μεγάλη - Νιώθω συγκινημένη και μόνο που το σκέφτομαι...

Αυτά είναι τα νυχτερινά σχήματα του χειμώνα- Οι συζητήσεις και τα deals

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved