Βανδή: Σείστηκε ο Λυκαβηττός με το τραγούδι που είχε αφιερώσει στον Ντέμη το 2001-Ποιον κοίταζε;
Gossip Specials

Βανδή: Σείστηκε ο Λυκαβηττός με το τραγούδι που είχε αφιερώσει στον Ντέμη το 2001-Ποιον κοίταζε;

Με τον πιο ξεχωριστό τρόπο ολοκληρώθηκε η συναυλία της Δέσποινας Βανδή στον Λυκαβηττό το βράδυ του Σαββάτου 21/9. Η τραγουδίστρια γιόρτασε με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο τα 30 χρόνια καριέρας της και έκανε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Τελευταίος της σταθμός ήταν ο Λυκαβηττός και οι συγκινητικές στιγμές της βραδιάς δεν έλειψαν.

Στο κατάμεστο από κόσμο θέατρο Λυκαβηττού βρέθηκε και ο Φοίβος ο οποίος αποτέλεσε ένα σημαντικό κεφάλαιο για την καριέρα της. Η κόρη της ήταν εκεί και μάλιστα μαζί με τον νέο της σύντροφο Δημήτρη Φιντιρίκο.

«Το 'ριξες και πάλι απόψε το φαρμάκι σου»: Νικολαΐδη–Φιντιρίκος ξεφαντώνουν με Βανδή στον Λυκαβηττό

bandh.jpg

Τη συναυλία άνοιξαν οι kings αλλά ο Mente Fuerte με τον οποίο συνεργάστηκε πρόσφατα δεν κατάφερε να είναι εκεί.

Η Δέσποινα Βανδή ευχαρίστησε τους θαυμαστές της και το κοινό που τη λατρεύει για όλα αυτά τα χρόνια που την ακολουθεί σε κάθε βήμα, αλλά και τον Φοίβο για τις επιτυχίες που τις έχει χαρίσει.

Η Δέσποινα εμφανίστηκε στο θέατρο Λυκαβηττού μετά από 25 χρόνια καθώς η τελευταία φορά που έκανε συναυλία εκεί ήταν το 2001. Στη διάρκεια της ίδιας συναυλίας είχε ερμηνεύσει το κομμάτι "Ότι ονειρευόμουν" το οποίο είχε αφιερώσει στον τότε σύζυγό της, Ντέμη Νικολαίδη. «Στον άντρα της ζωής μου που είναι εδώ κι απόψε» είχε πει - μία ατάκα που έμεινε να την ακολουθεί.

Απόψε ερμήνευσε το ίδιο τραγούδι αλλά όπως θα δείτε και στο βίντεο, το αφιέρωσε στην κόρη της, Μελίνα την οποία κοίταζε έντονα την ώρα που τραγουδούσε.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

Στο φινάλε της συναυλίας η τραγουδίστρια έσβησε και τα κεριά στην τούρτα με τον αριθμό 30. Την τούρτα έφερε στη σκηνή η κόρη της την οποία έσπευσε να αγκαλιάσει.

Συμβαίνει τώρα! Το αδιαχώρητο στον Λυκαβηττό για τη Δέσποινα Βανδή - (Exclusive βίντεο)

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved