Η Βασιλική Τρουφάκου στο gossip-tv: «Σε κάποια γυρίσματα του Γιατρού κοιμόμουν κανονικότατα»
Gossip Specials

Η Βασιλική Τρουφάκου στο gossip-tv: «Σε κάποια γυρίσματα του Γιατρού κοιμόμουν κανονικότατα»

Η Βασιλική Τρουφάκου επιστρέφει στη δεύτερη σεζόν της σειράς του Alpha, Ο Γιατρός, και μας χαρίζει μια ακόμα εντυπωσιακή ερμηνεία, υποδυόμενη τη Σοφία.

Με αφορμή την επιτυχημένη πορεία της σειράς, αλλά και τη δεύτερη σεζόν που τώρα ξεκινά, η όμορφη ηθοποιός μιλά στο gossip-tv για τα συναισθήματά της, για τις δυσκολίες που κλήθηκε να αντιμετωπίσει αλλά και για ένα απρόοπτο που συνέβη στα γυρίσματα και δεν το περίμενε ούτε η ίδια!

«Νιώθω ότι ο κόσμος περιμένει τη σειρά και την έχει αγκαλιάσει. Αυτό μας δίνει μεγάλη χαρά! Οι ιστορίες είναι συναρπαστικές και τα guest εξαιρετικά... Οι ηθοποιοί που κάνουν τα guest είναι οι πρωταγωνιστές και είναι όλοι ένας κι ένας! Ελπίζω να μην μας προδώσει το κοινό φέτος. Είναι ένα στοίχημα που φαίνεται να έχει κερδηθεί και προσπαθούμε βέβαια για το καλύτερο κάθε μέρα», λέει στο gossip-tv η Βασιλική Τρουφάκου.

«Η μητρότητα ομόρφυνε τη ζωή μου».

Βασιλική Τρουφάκου: Ποζάρει αγκαλιά με τον 3 μηνών γιο της από τις διακοπές τους στην Τήνο

vassiliki_troufakou_1713015296_3345337229205863362_1497120428.jpg

Η Βασιλική Τρουφάκου.

Όσο για τα γυρίσματα και τους ιατρικούς όρους που έχει σε πληθώρα η σειρά αναφέρει: «Έχουμε ιατρικό σύμβουλο. Υπάρχει ένα ολόκληρο team που μας βοηθάει σε αυτό. Υπάρχουν σκηνές που μπορεί να μας πάρουν ατελείωτες ώρες μόνο και μόνο για το ιατρικό κομμάτι. Οι ιατρικοί όροι φυσικά και με δυσκόλεψαν και έχω "στραμπουλήξει" τη γλώσσα μου ουκ ολίγες φορές αλλά είναι κι αυτό κομμάτι της δουλειάς».

Η Βασιλική Τρουφάκου πρόσφατα έγινε μανούλα και προσπαθεί να τα καταφέρνει και να τα προλαβαίνει όλα. Και φαίνεται πως το κάνει με επιτυχία.

«Η μητρότητα ομόρφυνε τη ζωή μου», σχολιάζει η ίδια, ενώ εξηγεί πως φέτος έχει επιλέξει να μην κάνει κάτι θεατρικά και να αφοσιωθεί στον γιο της, περνώντας μαζί του όσο περισσότερο χρόνο μπορεί.

Διαβάστε επίσης:

Δημοσίευσε το πιο τρυφερό βίντεο με τον γιο της – Η στιγμή του θηλασμού

Θα λιώσετε! Παιχνίδια με τον γιο της στην πισίνα

Η Βασιλική Τρουφάκου δίνει spoiler για τον Γιατρό: «Θα δούμε τη ζωή της να διαλύεται»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved