Gossip Specials

Μαρκουλάκης στο gossip-tv: «Υπάρχει μια κορύφωση στον Γιατρό. Έκλαιγα διαβάζοντας τα σενάρια»

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης επιστρέφει δυναμικά στη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς Ο Γιατρός, με τον ρόλο του Ανδρέα φυσικά.

Πρόκειται για έναν χαρακτήρα με τεράστιο ενδιαφέρον που θα τον οδηγήσει και αυτή τη σεζόν σε νέα μονοπάτια που θα συναρπάσουν το τηλεοπτικό κοινό.

Ο ηθοποιός, μιλά στο gossip-tv για τον ρόλο του, για τις εξελίξεις στη σειρά αλλά εξηγεί και τον λόγο που ενώ διάβαζε τα σενάρια συγκλονίστηκε τόσο πολύ που έβαλε τα κλάματα.

«Είναι ένας πάρα πολύ ωραίος ρόλος αυτός του Ανδρέα. Είναι συναισθηματικός, σχεδόν σαν σκύλος. Μιλάμε για πάρα πολύ συναίσθημα. Τον αφορά οποιαδήποτε κατάσταση και ό, τι κι αν συμβαίνει γύρω του. Κι αυτό είναι που τον οδηγεί σε λάθη. Αυτό είναι βέβαια κάτι μου αρέσει πάρα πολύ. Είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί το σενάριο τον αφήνει να κάνει λάθη και να μαθαίνει μέσα από αυτά αλλά παράλληλα να λύνει και τα προβλήματα», λέει στο gossip-tv.

Η σειρά δεν άφησε και απέξω κάτι που ζήσαμε, τον κορονοϊό. Είναι πολύ σημαντικό. Κάποια στιγμή υπάρχει μια αδιανόητη κορύφωση. Τότε, διαβάζοντας τα σενάρια έκλαιγα.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης κάνει λάθη; «Φυσικά κάνω λάθη κι έχω κι εγώ αυτό το... εφηβικό και "ανήλικο" που έχει ο Ανδρέας», αναφέρει.

Όσο για τα κοινά στοιχεία με τον ήρωά του;

«Είμαι πολύ ανοιχτός σαν άνθρωπος και αυτό μπορεί να τρομάξει έναν πιο καχύποπτο. Κάνω εύκολα επαφές και αυτό είναι ένα κοινό με τον Ανδρέα».

Το spoiler για τη μνήμη του Ανδρέα

«Μετά από μια καταστροφή, βρίσκει τον τρόπο να ξαναγεννηθεί και να προχωρήσει. Στον πρώτο κύκλο κατάφερε να ξαναγίνει γιατρός, στον δεύτερο κύκλο προσπαθεί να ξαναγίνει διευθυντής γιατί θέλει να κρατήσει την ομάδα του. Ο Ανδρέας πιστεύει στη μέθοδό του, να αντιμετωπίζει δηλαδή τον ασθενή συνολικά, σαν άνθρωπο. Θα δείτε πολλά γιατί τα επεισόδια αυτού του κύκλου είναι 32. Από κάποια στιγμή και μετά αρχίζει να ανακτά τη μνήμη του και να φτιάχνει το παζλ του παρελθόντος», μας αποκαλύπτει ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Οι δυσκολίες λόγω των ιατρικών όρων, τα απαιτητικά γυρίσματα και τα κλάματα

«Η μία ώρα περίπου που βλέπετε εσείς στο επεισόδιο, είναι το αποτέλεσμα 65-70 ωρών που έχουμε κάνει εμείς γύρισμα. Οι ιατρικοί όροι δεν με δυσκόλεψαν γιατί διαβάζω και κάνω την έρευνά μου παράλληλα», λέει και συνεχίζει:

«Η σειρά δεν άφησε και απέξω κάτι που ζήσαμε, τον κορονοϊό. Είναι πολύ σημαντικό. Κάποια στιγμή υπάρχει μια αδιανόητη κορύφωση. Τότε, διαβάζοντας τα σενάρια έκλαιγα. Γυρίζοντας σκηνές που έχουν σχέση με τον κορονοϊό, κάποια στιγμή έβγαλα τη διπλή μάσκα και είπα "παιδιά, ας ξαναθυμηθούμε την ευγνωμοσύνη που πρέπει να αισθανόμαστε όλοι μας για το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό που ήταν στην πρώτη γραμμή εκείνη την εποχή". Οι άνθρωποι ήταν ήρωες και μου αρέσει που η σειρά πατάει με αυτή την ευαισθησία πάνω σε αυτή τη συλλογική εμπειρία που ζήσαμε», είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο gossip-tv.

Διαβάστε επίσης:

Ο γιατρός: Επιστρέφει στον Alpha με δυνατό καστ

Ο Μαρκουλάκης αποκάλυψε ότι ξεκίνησαν σήμερα τα γυρίσματα του β' κύκλου της σειράς «Ο γιατρός»

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: Η αποθέωση στο θέατρο, παρουσία της μητέρας του - Η τρυφερή φωτό τους

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved