Η Καλλιρρόη Μυριαγκού δεν έφυγε ποτέ από την TV & σπάει τη σιωπή της στο gossip-tv 24 χρόνια μετά
Gossip Specials

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού δεν έφυγε ποτέ από την TV & σπάει τη σιωπή της στο gossip-tv 24 χρόνια μετά

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις ηθοποιός που ενώ έμεινε εκτός τηλεόρασης για πολλά χρόνια δεν έλειψε ούτε μία μέρα. Ο λόγος έχει να κάνει με τις επαναλήψεις της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης καθώς συνεχίζει να προβάλλεται ασταμάτητα από το 2000 που προβλήθηκε το φινάλε μέχρι και σήμερα 24 χρόνια μετά.

Η τηλεοπτική Ματίνα επέστρεψε μέσα από τη συχνότητα του Alpha με την πολυαναμενόμενη σειρά Άγιος έρωτας που έκανε πρεμιέρα το βράδυ της 25ης Σεπτεμβρίου μέσα από τον Alpha.

Άγιος έρωτας - Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Το στοίχημα είναι μεγάλο για όλους μας»

miriagou.webp

Μια δυνατή ιστορία αγάπης που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, με πρωταγωνιστές τους Δημήτρη Γκοτσόπουλο και Δανάη Παππά, και ένα all star cast που υπόσχεται δυνατές ερμηνείες.

Η τοπική κοινωνία μιας μικρής πόλης αναστατώνεται όταν φθάνει ο πατήρ Νικόλας (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), ο νέος ιερέας και καθηγητής θεολογίας που εκτός από νιάτα, γοητεία και ανοιχτές ιδέες έχει και πολλά μυστικά που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Δεν είναι τυχαία η παρουσία του σε αυτό τον τόπο και τα πράγματα θα γίνουν πιο περίπλοκα όταν συναντά τη Χλόη (Δανάη Παππά), τη μικρή κόρη του ισχυρότερου και πλουσιότερου άντρα της περιοχής Παύλου Μαρκόπουλου (Δημήτρης Παπανικολάου). Στην αρχή θα σταθεί δίπλα της στην προσπάθειά της να διεκδικήσει τη ζωή της, όμως σύντομα θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια νέα για εκείνον πραγματικότητα. Και θα κληθεί να απαντήσει στα δικά του διλήμματα, ανάμεσα στην πίστη του και τις αδυναμίες του.

Η Καλλιρρόη Μυριαγκού μίλησε για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα στο gossip-tv.gr.

Πώς αποφασίσατε να επιστρέψετε τηλεοπτικά με τον Άγιο Έρωτα;

Είδα κάτι εντελώς διαφορετικό και ήταν μακριά από όσα έχω κάνει μέχρι τώρα. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μου να επιστρέψω έπαιξε και το καστ της σειράς. Για μένα είναι εξαιρετικό, από τον σκηνοθέτη μέχρι τους διευθυντές φωτογραφίας, οι ηθοποιοί, η παραγωγή όλη και το κανάλι.

Ο ρόλος σας;

Είμαι η Ολυμπία Καραντωνάκη που είναι γυμνασιάρχης μιας μικρής πόλης, της Στέρνας. Υποδύομαι μία αυστηρή γυναίκα, μαθηματικός στο επάγγελμα.

Πρόκειται για μια γυναίκα έξυπνη γυναίκα και για εκείνη την εποχή το να είσαι γυναίκα και γυμνασιάρχης και μαθηματικός, ήταν έξω από τον κανόνα. Συντηρητική και παράλληλα υπέρμαχος της πατριαρχικής κοινωνίας και εξουσίας. Με ενδιέφερε πολύ να μπω στην ψυχοσύνθεσή της και να καταλάβω τις ρίζες της πατριαρχίας στην ελληνική επαρχία.

agios-erotas-myriagkou-800x1310.jpg

Δυσκολευτήκατε να το βρείτε; Ήταν αυτό που λέμε κόντρα ρόλος;

Σαφώς! Η Ολυμπία φαίνεται ότι είναι σκληρή και άδικη κάποιες στιγμές αλλά κατά βάθος στην εξέλιξη του ρόλου θεωρώ ότι κάνει θα φανεί τελικά πόσο δίκαιη και τολμηρή είναι.

Ουσιαστικά είστε ένα πρόσωπο που δεν έφυγε ποτέ από την τηλεόραση παρά το γεγονός ότι έχετε μείνει μακριά. Αναφέρομαι βεβαίως στο Κωνσταντίνου και Ελένης και στον ρόλο σας. Υπήρξε στιγμή που σας ενόχλησε όλο αυτό με τις επαναλήψεις οι οποίες μοιραία έφεραν μία ταύτιση με τον ρόλο;

Για πολλά χρόνια με ενοχλούσε αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Κατάφερα με πολλές αρνήσεις να κρατηθώ μακριά και να κάνω μια πορεία στο θέατρο, πολύ συγκεντρωμένη και δε με ενοχλεί. Δε μου έφερε όλο αυτό δουλειές και χρήματα.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved