Αποκλειστικό-Καταχειροκροτήθηκε ο Γιάννης Μπέζος στο Ηρώδειο-Η ερμηνεία και το τραγούδι που επέλεξε
Gossip Specials

Αποκλειστικό-Καταχειροκροτήθηκε ο Γιάννης Μπέζος στο Ηρώδειο-Η ερμηνεία και το τραγούδι που επέλεξε

Το τραγούδι Άπονη ζωή επέλεξε να ερμηνεύσει ο Γιάννης Μπέζος στο κατάμεστο από κόσμο Ηρώδειο, το βράδυ της Τρίτης 24/9. Ο ηθοποιός ερμήνευσε μοναδικά το διαχρονικό αυτό τραγούδι που φέρει την υπογραφή του Λευτέρη Παπαδόπουλου και που έντυσε με την υπέροχη φωνή του ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης.

Ο Γιάννης Μπέζος εμφανίστηκε το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού με αφορμή τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία του ΤΑΣΕΗ που ήταν αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, σε επιμέλεια και παρουσίαση του Μάκη Δελαπόρτα.

«Το ελληνικό σινεμά τραγουδά στο Ηρώδειο» ήταν ο τίτλος της μουσικής βραδιάς και μεταξύ άλλων συμμετείχαν η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών, ηθοποιοί και τραγουδιστές.

Πόρτο Λεόνε-Ξεκινούν τα γυρίσματα! Συσσοβίτης στο gossip-tv:«Τρούμπα 1964, μια ενδιαφέρουσα ιστορία»

1727286740294-9136737-IMG_3592.jpg

Μεταξύ των καλλιτεχνών και η Λένα Αλκαίου, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Γιάννης Μπέζος, η Τάνια Τρύπη, η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Μπέσσυ Μάλφα, η Νίνα Λοτσάρη και ο Λευτέρης Ελευθερίου. Special guest η Ζωζώ Σαπουντζάκη και η Γιοβάννα, ενώ φιλικές συμμετοχές ήταν αυτή της Ελένης Καστάνης και του Απόστολου Γκλέτσου. Παρούσα και η Κατερίνα Παπουτσάκη που ερμήνευσε το τραγούδι «Αγόρι μου» και ενθουσίασε το κοινό.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

Αθηνά Οικονομάκου: Άφησε τον Τσερέλα στην Ιταλία και δείτε πού την «τσακώσαμε»!

Still Standing: Ο παίκτης που αγχώνει τον Φερεντίνο-Αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο

Χρυσανθόπουλος στο gossip-tv για Γιάννη Μόρτζο: «Ήταν τιμή μου που τον γνώρισα και έπαιξα δίπλα του»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved