Καρέ καρέ η σοκαριστική στιγμή της πτώσης της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο-Ο πανικός και η ανακοίνωση
Gossip Specials

Καρέ καρέ η σοκαριστική στιγμή της πτώσης της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο-Ο πανικός και η ανακοίνωση

Πάνω στη σκηνή του Ηρωδείου κατέρρευσε η Μαρινέλλα μετά από έντονη αδιαθεσία που αισθάνθηκε. Η μεγάλη ερμηνεύτρια στο τρίτο τραγούδι έπεσε λιπόθυμη στη σκηνή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μεταφέρεται σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Η 86χρονη Μαρινέλλα την ώρα που τραγουδούσε το «Τα λόγια είναι περιττά» έπεσε στη σκηνή.

Επικράτησε πανικός με τους ανθρώπους της παραγωγής της συναυλίας να σπεύδουν κοντά της για τις πρώτες βοήθειες. Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε κουραστεί τις προηγούμενες ημέρες στις πρόβες, καθώς είναι γνωστή η τελειομανία της. Απόψε 25/9 δεν άντεξε και κατέρρευσε επάνω στη σκηνή.

Αναστάτωση και στα social media για τη Μαρινέλλα - «Ας είναι περαστικά...»

Η τραγουδίστρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Υγεία όπου θα υποβληθεί σε σειρά εξετάσεων. Τις τελευταίες ημέρες έκανε εντατικές πρόβες για την αποψινή εμφάνιση ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι βρισκόταν σε πρόβες μέχρι και τις 20:00 το απόγευμα. Ο προσωπικός της γιατρός και φίλος είναι ο Ηλίας Πολιτάκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες είχε επαφή με το περιβάλλον. Συνομίλησε με τον Αντώνη Ρέμο για λίγα λεπτά αλλά και με τους δικούς της ανθρώπους.

Θα βγει ανακοίνωση από το νοσοκομείο Υγεία.

Κατέρρευσε στη σκηνή του Ηρωδείου η Μαρινέλλα - Την παρέλαβε ασθενοφόρο!

Στη συνέχεια η Μαίρη Αυγερινοπούλου, η οποία μαζί με την αδελφή της Γωγώ έχουν την επικοινωνίας της συγκεκριμένης συναυλίας, βγήκε στη σκηνή και ανακοίνωσε πως η συναυλία διακόπτεται και ότι η Μαρινέλλα ζητάει συγνώμη.

Η ανακοίνωση:

33EWE.jpg

Αποκλειστικό-Καταχειροκροτήθηκε ο Γιάννης Μπέζος στο Ηρώδειο-Η ερμηνεία και το τραγούδι που επέλεξε

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved