Αποκλειστικό - Ζουγανέλη & Αρ­βα­νι­τά­κη: Οι συγκλονιστικές ερμηνείες & η αφιέρωση στην Μαρινέλλα
Gossip Specials

Αποκλειστικό - Ζουγανέλη & Αρ­βα­νι­τά­κη: Οι συγκλονιστικές ερμηνείες & η αφιέρωση στην Μαρινέλλα

Αποκλειστικό - Ε­λε­ω­νό­ρα Ζουγανέλη & Ε­λευ­θε­ρί­α Αρ­βα­νι­τά­κη: Οι πο­λυ­α­γα­πη­μέ­νες ερ­μη­νεύ­τρι­ες που σά­ρω­σαν το πε­ρα­σμέ­νο κα­λο­καί­ρι όπου και αν εμ­φα­νί­στη­καν προ­ξε­νών­τας αλ­λε­πάλ­λη­λα κύ­μα­τα χα­ράς και ξε­ση­κώ­νον­τας το κοι­νό, επέστρεψαν και το 2024 βά­ζον­τας νέες στά­σεις στο χάρ­τη με τις εμ­φα­νί­σεις τους.

Η αύρα και η δύ­να­μη της Ε­λευ­θε­ρί­ας Αρ­βα­νι­τά­κη βρί­σκε­ται στην ταυ­τό­τη­τα των πιο ε­πι­τυ­χη­μέ­νων live στην ι­στο­ρία των ελ­λη­νι­κών συ­ναυ­λι­ών και στο δι­α­χρο­νι­κό ρε­περ­τό­ριο που όλοι α­γα­πά­με να τρα­γου­δά­με. Το ε­κρη­κτι­κό τα­πε­ρα­μέν­το της Ε­λε­ω­νό­ρας Ζου­γα­νέ­λη σε συν­δυ­α­σμό με τη με­γά­λη γκά­μα των ε­πι­τυ­χι­ών της, την το­πο­θε­τεί δι­καί­ως πολύ ψηλά στη νε­ό­τε­ρη γε­νιά ερ­μη­νευ­τών.

Μαρινέλλα: Απόψε εκπνέει το κρίσιμο διάστημα–Η αχτίδα αισιοδοξίας & αυτό που περιμένουν οι γιατροί

Η συ­νύ­παρ­ξή της επί σκη­νής με την Ε­λε­ω­νό­ρα Ζου­γα­νέ­λη θε­ω­ρή­θη­κε η συ­νερ­γα­σία της χρο­νι­άς, και δί­καια, αφού οι δύο τρα­γου­δί­στρι­ες α­πο­τε­λούν ση­μαν­τι­κά κε­φά­λαια της ελ­λη­νι­κής δι­σκο­γρα­φί­ας και έ­χουν τη δική τους ξε­χω­ρι­στή θέση στην καρ­διά του κό­σμου.

arvanitaki-zouganeli.jpg

Οι δύο ερμηνεύτριες ολοκλήρωσαν την επιτυχημένη συνεργασία τους με μια μεγάλη συναυλία, απόψε 28 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Λυκαβηττού.

Ε­λευ­θε­ρί­α Αρ­βα­νι­τά­κη και Ε­λε­ω­νό­ρα Ζου­γα­νέ­λη ενθουσίασαν το κοινό με τις ερμηνείες τους και βεβαίως μίλησαν με τα πιο συγκινητικά λόγια για τη Μαρινέλλα που δίνει τη δική της μάχη μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη. Μάλιστα η Ε­λευ­θε­ρί­α Αρ­βα­νι­τά­κη έσπευσε να αφιερώσει την αποψινή βραδιά στη σπουδαία κυρία του ελληνικού τραγουδιού.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο:

Γιώργος Κωνσταντίνου: «Μπορείς σε έναν τόσο δυνατό άνθρωπο όπως η Μαρινέλλα να πεις, πήγαινε σπίτι;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved