Αποκλειστικό υλικό: To gossip-tv.gr στη συναυλία του Maluma στη Νέα Υόρκη - Τον αποθέωσε το κοινό
Gossip Specials

Αποκλειστικό υλικό: To gossip-tv.gr στη συναυλία του Maluma στη Νέα Υόρκη - Τον αποθέωσε το κοινό

Ο Maluma αποτελεί απολύτως δικαιολογημένα ένα παγκόσμιο Latin φαινόμενο και το κοινό του τον ακολουθεί πιστά σε κάθε του εμφάνιση.

Ο Κολομβιανός super star έκανε πολλές εμφανίσεις σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού σε πολλά σημεία του πλανήτη ενώ πριν από λίγες ημέρες έδωσε μία μεγάλη συναυλία στη Νέα Υόρκη και φυσικά οι στιγμές ήταν ανεπανάληπτες.

Το είδωλο της διεθνούς ποπ σκηνής συνδυάζει φωνή από τα βάθη της Λατινικής Αμερικής και κίνηση εμπνευσμένη από τις πιο απελευθερωτικές αποχρώσεις της Κολομβίας.

202203201344510.1Q4A7516.jpg

Ο Maluma των 64 εκατομμυρίων ακολούθων παρά το νεαρό της ηλικία του έχει στο ενεργητικό του ήδη μερικές πολύ σημαντικές συνεργασίες την ίδια ώρα που απολαμβάνει τις καλλιτεχνικές του φιλίες με τη Madonna, τη Shakira, τη Jennifer Lopez και το Ricky Martin, που για πολλούς είναι και ο διάδοχός του.

202203201345240.1Q4A7567.jpg

Ο ίδιος κατάφερε να ξεσηκώσει και το κοινό της Αμερικής και το gossip-tv.gr βρέθηκε στη συναυλία του πριν από μερικές ημέρες:

Δείτε αποκλειστικά πλάνα:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ MALUMA:
Σε ηλικία μόλις 30 ετών, θεωρείται ως ένας από τους βασικούς εκπροσώπους της Latin μουσικής και ένα παγκόσμιο είδωλο για τη νεολαία. Γεννημένος ως Juan LuisLondono στην Κολομβία, δημιούργησε το όνομα Maluma από τα πρώτα δύο γράμματα της μητέρας του, του πατέρα του και της αδερφής του.

Η ανάρτησή του από στιγμές στη Νέα Υόρκη!

https://www.instagram.com/p/DAhT08zO06C/

Ο νικητής του βραβείου Latin Grammy για το καλύτερο σύγχρονο Pop Vocal Album (F.A.M.E) είναι ένας από τους top καλλιτέχνες στα social media με πάνω από 23 εκατομμύρια fans στο Facebook, 6 εκατομμύρια Followers στο Twitter και 64 εκατομμύρια followers στο Instagram (κάνοντας τον, τον Latin άνδρα καλλιτέχνη με τους περισσότερους followers και τον μοναδικό που φτάνει αυτό τον αριθμό).

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved