Gossip Specials

Η Χριστίνα Αλούπη στο gossip: «Οι γιατροί μου είπαν μπορεί αν φύγετε να μην ξαναγυρίσετε-Έπαθα σοκ»

Μία περιπέτεια με την υγεία της είχε η Χριστίνα Αλούπη όπως αποκαλύφθηκε μέσω Instagram αλλά και το πρωί της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου μέσα από το «Πρωινό» του ANT1. Η γνωστή παρουσιάστρια, το Σαββατοκύριακο έκανε αναρτήσεις μέσα από το νοσοκομείο, προκαλώντας την ανησυχία των ανθρώπων της και όσων την ακολουθούν στα social media.

Η ίδια εξήγησε ότι πέρασε οξεία σκωληκοειδίτιδα και για αυτό ήταν επιτακτική η ανάγκη να μπει άμεσα στο χειρουργείο.

Αλούπη για την περιπέτεια υγείας της: Μου είπαν ότι αν φύγω από το νοσοκομείο, κινδυνεύει η ζωή μου

Η Χριστίνα Αλούπη μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr και τον Γιώργο Μουλά για την περιπέτεια της.

«Την Κυριακή ξεκίνησε το πρόβλημα ουσιαστικά, πριν ήμουν μια χαρά, δεν είχα τίποτα και ξαφνικά με έπιασε ένας πόνος στην κοιλιά που ήταν σαν μαχαιριές. Ήταν έντονος και δεν είχα ξαναζήσει τέτοιο πόνο. Έγινε από τη μία στιγμή στην άλλη και δεν μπορούσα να καταλάβω τι είναι. Σκεφτόμουν ότι είναι κάτι που έχω φάει και δεν πήγε το μυαλό μου σε κάτι κακό. Ήμουν εκτός Αθηνών μαζί με τα παιδιά για το Σαββατοκύριακο και προσπαθούσα να κάνω υπομονή με παυσίπονα αλλά δεν περνούσε με τίποτα ο πόνος.

Κατέληξα το μεσημέρι να μαζεύω τα πράγματα άρον άρον και να επιστρέφω στην Αθήνα. Τη Δευτέρα ήμουν κάπως καλύτερα και έλεγα να πάω σε γιατρό μέσα στην εβδομάδα. Μίλησα με μία φίλη μου γιατρό που είχε άλλη ειδικότητα και της είπα μήπως να πάω στον γιατρό να με δει. Της είπα τι έχω πάθει ακριβώς και μου είπε πως δεν της ακούγεται νορμάλ και να πάω στα επείγοντα αμέσως.


Πήγα όντως γιατί με τρόμαξε... και καλά έκανε τελικά. Μου έκαναν εξετάσεις και μου βρήκαν οξεία σκωληκοειδίτιδα. Να σας πω, και πάλι δεν είχα συνειδητοποιήσει ακριβώς τι γινόταν και μου είπαν ότι πρέπει να κάνουμε χειρουργείο. Ωραία τους λέω να πάω σπίτι για να τακτοποιήσω τα παιδιά που θα γύριζαν από το σχολείο και να έρθω μετά τους είπα ή αύριο το πρωί. Μου είπαν κυρία μου πάτε καλά, μπορεί αν φύγετε να μην ξαναγυρίσετε. Εκεί έπαθα το σοκ γιατί κατάλαβα ακριβώς τι συνέβη. Μέχρι την τελευταία στιγμή ήμουν με το κινητό στο χέρι για να συντονίσω τα πάντα σε σχέση με τα παιδιά.

Ευτυχώς, τώρα είναι όλα καλά...»

Χριστίνα Αλούπη:«Έχω ακούσει και το χαζό “ε, ναι αλλά δεν πήρες και Όσκαρ”»

Χριστίνα Αλούπη: Διαψεύδει τον χωρισμό! «Είμαστε μαζί με τον άνδρα μου, είμαστε οικογένεια»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved