Gossip Specials

Ο Σταύρος Τσουμάνης στο gossip-tv:Η μαμά μου φέτος με ευχαριστεί γιατί θα γελάω και δεν θα τρώω ξύλο

Μετά από δυο σεζόν ως «Παγιδευμένος» ο Σταύρος Τσουμάνης, δέχτηκε πρόταση για κωμωδία και φυσικά είπε αμέσως το «ναι», καθώς, όπως λέει το είχε και ο ίδιος ανάγκη.

Έτσι λοιπόν τη φετινή τηλεοπτική σεζόν θα τον απολαύσουμε στον ρόλο του «Φώτη Παναγιωτίδη» στη νέα κωμική σειρά του Ant1 «VIΠ Καλά Γεράματα».

Ο ηθοποιός μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για τη σειρά, το νέο του ρόλο και τι τελικά χρειάζεται ένας άνθρωπος για να ζήσει «καλά γεράματα».

«Πρόκειται για μια φανταστική κωμωδία που υπογράφουν η Γωγώ Φώτου και ο Μάκης Πιτταράς, οι οποίοι είναι φοβεροί στην ατάκα και είναι μια σειρά για τη νέα γέλια και καθόλου για τη νέα γενιά και αυτό είναι το απίστευτο καθώς μιλάμε για γηροκομείο. Αυτό που θα παρακολουθήσουμε είναι ακριβώς αυτό που ζούμε στην πραγματική μας ζωή αλλά από την όμορφη πλευρά της»

Για σένα που ανήκεις στη νέα γενιά, μπορεί αυτός ο ρόλος να είναι και κάπως σαν «οδηγός» για το πώς θα φροντίσεις αργότερα τους δικούς ανθρώπους;

«Όσο ακόμη οι γονείς μου είναι ικανοί να φροντίσουν τον εαυτό τους, εγώ θα περνάω καλά (γέλια) αλλά κι όταν θα χρειαστεί να τους φροντίσω θα περνάω ακόμη καλύτερα»

Πώς είναι να συνεργάζεσαι για μια ακόμη φορά με all star cast;

«Είναι τρομεροί όλοι τους και ακόμη πιο υπέροχο το γεγονός ότι έχουν συνδυαστεί νεότεροι ηθοποιοί που δεν έχουμε και τόσο μεγάλη εμπειρία με ανθρώπους που έχουν «φάει» την τηλεόραση και το θέατρο με το «κουτάλι» και είναι και υπέροχοι στη συνεργασία μας. Είναι φοβεροί άνθρωποι κι έχουν αδιανόητο χιούμορ. Περνάμε υπέροχα κι αυτό σίγουρα θα βγει και προς τα έξω»

Η σειρά είναι η δική μου ευκαιρία κι αυτό που βλέπω εγώ σαν πολύ νέος ηθοποιός είναι ότι πρέπει ο κόσμος να μπορέσει να εμπιστευτεί την κωμωδία

Πιστεύεις θα κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε τόσες σειρές εποχής, δραματικές και κοινωνικές;

«Εμένα το ένστικτό μου συνήθως δεν πέφτει έξω. Είχα προτάσεις και δραματικές σειρές, είπα φέτος να κάνω την ανατροπή να κάνω κωμωδία και έχω μέχρι τώρα δικαιωθεί βλέποντας πώς περνάμε στα γυρίσματα. Νομίζω θα δικαιωθεί και ο κόσμος»

Ήθελες να κάνεις κωμωδία μετά τους Παγιδευμένους;

«Πάρα πολύ γιατί στους Παγιδευμένους περάσαμε… δράματα. Τα ξέρει ο κόσμος κι εμείς ακόμη καλύτερα. Πολύ ωραία και πολύ επιτυχημένη σειρά αλλά θεωρώ ότι και ο κόσμος κάπως κουράστηκε με το να βλέπει ανθρώπους να υποφέρουν»

Τι πρέπει να έχει ένας άνθρωπος στη δύση του για να περάσει αυτό που λέμε «καλά γεράματα»;

«Ειλικρίνεια, ξεγνοιασιά και αποδοχή από τους άλλους»

«Η μανούλα φέτος ευχαριστεί τον γιο της που θα γελάει και δεν θα τρώει ξύλο»

Ο ρόλος του - Φώτης Παναγιωτίδης / Συντηρητής

Η ντροπή του πατέρα καρδιοχειρουργού και της μάνας ΩΡΛ από το Χαλάνδρι και κολλητός του Αντώνη. Μεγαλωμένος από γονείς που τον είχαν στα ώπα ώπα και που γέμισαν απαιτήσεις αυτόν και τον αδερφό του. Super power: Όλα περνάνε ξυστά από δίπλα του. Δεν καταλαβαίνει τίποτα, εκτός από τους τρόφιμους που τον βασανίζουν. Κάθε μέρα ξυπνάει και με διαφορετική κομπίνα στο κεφάλι του και θέλει να γίνει πλούσιος με τον εύκολο τρόπο. Σκληρός, αλλά με καρδιά μικρού παιδιού. Πιάνουν τα χέρια του και τρελαίνεται για ώριμες γυναίκες.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved