Η Χριστίνα Τσάφου στο gossip-tv: «Το ζητούμενο στα γεράματα είναι να είμαστε στα πόδια μας»
Gossip Specials

Η Χριστίνα Τσάφου στο gossip-tv: «Το ζητούμενο στα γεράματα είναι να είμαστε στα πόδια μας»

Όσα και να γράψει κανείς για τη Χριστίνα Τσάφου ποτέ δεν θα είναι αρκετά για να αποτυπώσει μέσα σε λίγες γραμμές πόσο σπουδαία ηθοποιός είναι.

Στο «ξεδίπλωμα» της υποκριτικής της δεινότητας έχουμε συναντήσει όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζεται για να επικοινωνεί την αυθεντικότητά της.

Μαζί της έχουμε γελάσει, έχουμε συγκινηθεί και φέτος μέσα από το νέο της ρόλο στη σειρά VIΠ Καλά Γεράματα θα μας μάθει πώς πρέπει να ζούμε έτσι ώστε όταν φτάσουμε στη δύση μας να μπορούμε ακόμη να αγαπιόμαστε και να αγαπάμε, να γελάμε, να φροντίζουμε το «μέσα» μας αλλά και να… φλερτάρουμε!

201806151154480.0151_XRISTINA_TSAFOY_KATERINA_ZARIFI_DIMITRIS_GIOTIS_1462018.jpg

Η Χριστίνα Τσάφου μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για τη νέα σειρά, τον ρόλο της και πώς θα ήθελε κι εκείνη να ζήσει στα... γεράματά της.

Πείτε μου δυο λόγια για τη νέα σειρά VIΠ Καλά Γεράματα

«Περνάμε πολύ ωραία και η αλήθεια είναι ότι όλοι είμαστε αρκετά ευκατάστατοι ώστε να μπορούμε να είμαστε εδώ. Έχουμε την οικονομική άνεση και είναι επιλογή μας, δεν μας έχει φέρει κανείς εδώ με το ζόρι. Εγώ δεν το βλέπω ως γηροκομείο αλλά ως νηπιαγωγείο (γέλια). Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ και με τα άλλα τα παιδιά (γέλια) και κάνουμε και τις ζαβολιές μας και τυραννάμε και τους φροντιστές μας και περνάμε πάρα πολύ ωραία γιατί η αλήθεια είναι ότι είμαστε μέσα στη χλιδή, με τις ανέσεις μας, με τη φροντίδα μας και όλα αυτά»

tsafou_xristina_1723198158_3430757273182611749_3489672339.jpg


Ο ρόλος σας; Έχω μάθει ότι είστε λίγο… ερωτιάρα;

«Ναι, (γελάει). Η Ζανέτ είναι παιχνιδιάρα και ερωτιάρα. Υπήρξε παντρεμένη με έναν Γάλλο σχεδιαστή μόδας, έζησε πολλά χρόνια στη Γαλλία, είναι από καλή οικογένεια, ήταν αεροσυνοδός και είχε βγει και σταρ Ελλάς. Η Ζανέτ έχει και δυο παιδιά, έχει και εγγόνια και ακόμη και σήμερα πιστεύει πως είναι ωραία. Κάνει τα «παιχνίδια» της αλλά δεν έχει καταλάβει πως κάπως έχει μεγαλώσει»

Είμαστε μια ωραία ομάδα και μια ωραία παρέα

Η μυθοπλασία έχει ανοίξει τη βεντάλια της. Τι είναι αυτό που θα κάνει τη δική σας σειρά να ξεχωρίσει; Είναι η κωμωδία, το είδος που έχει ανάγκη το τηλεοπτικό κοινό;

«Να σου πω την αλήθεια κι εγώ όταν ανοίγω τηλεόραση ψάχνω να βρω κάτι ανάλαφρο γιατί ειλικρινά «βαραίνω» κι εγώ με όλα αυτά τα προβλήματα, όπως όλος ο κόσμος και θέλω να πάρω μια ανάσα. Εύχομαι η κωμωδία μας που έχει μέσα και πολλά στοιχεία ανθρωπιάς και καταστάσεων πραγματικής ζωής να ικανοποιήσει τον κόσμο και να τον κάνει να αισθανθεί όμορφα και να ξεφύγει από την καθημερινότητα»

Η συνεργασία με τους νεότερους ηθοποιούς πώς είναι;

«Καλά αυτό δεν το συζητάω. Έχουμε τα καλύτερα παιδιά του κόσμου και τα πιο ταλαντούχα. Είμαι ενθουσιασμένη με τα νέα παιδιά που έχουμε εδώ. Είναι ευγενικοί, είναι δοτικοί, είναι ταλαντούχοι… ένας κι ένας και τους λατρεύω όλους»

Το τέλος μας είναι δεδομένο. Το θέμα είναι ότι κανείς μας δεν ξέρει πώς θα φύγει

Ο ρόλος της Ζανέτ Κυπουργού / Τρόφιμος

1100_517f3829-a448-4d4b-82a8-037f3a7a69bf.jpg

Πρώην αεροσυνοδός και γόνος καλής οικογενείας Ελλήνων βαμβακοπαραγωγών από το Κέιπ Τάουν, την οποία σόκαρε όταν έπιασε δουλειά για τον Ωνάση. Μεγάλωσε με νταντάδες, βοηθούς και δασκάλες γαλλικών. Είχε πάντα ανοιχτούς ορίζοντες και ήθελε να ταξιδέψει. Σε μία από τις πτήσεις ως νέα αεροσυνοδός γνώρισε έναν πλούσιο Γάλλο σχεδιαστή μόδας, τον οποίο ερωτεύτηκε και έζησαν μαζί για πολλά χρόνια στο Παρίσι. Υπήρξε καλλονή, που πήρε βάρος μεγαλώνοντας όμως, δεν έχει καμία συναίσθηση των έξτρα κιλών της. Λίγο επειδή είναι σε αρχή άνοιας και λίγο από αυτοπεποίθηση νιώθει το ίδιο όμορφη και γοητευτική, όπως και στα νιάτα της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved