Η Μάγισσα-Ο Μελέτης Ηλίας στο gossip: «Αυτό που έρχεται δεν έχει ξανασυμβεί στην ελληνική τηλεόραση»
Gossip Specials

Η Μάγισσα-Ο Μελέτης Ηλίας στο gossip: «Αυτό που έρχεται δεν έχει ξανασυμβεί στην ελληνική τηλεόραση»

Μελέτης Ηλίας - H Μεγάλη ημέρα έφτασε για τη Νο1 σειρά της Prime time ζώνης την περσινή σεζόν. Η «Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά» κάνει πρεμιέρα απόψε 7/10 στον ΑΝΤ1 και έρχεται για να καθηλώσει με το πρώτο συγκλονιστικό επεισόδιο. 

Ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης σήμερα, ο Μελέτης Ηλίας, μετά τη σαρωτική επιτυχία που έκανε πέρυσι στο Προξενιό της Ιουλίας, επιστρέφει με έναν ξεχωριστό ρόλο στον δεύτερο κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Ο εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός που εκτός από το χιούμορ τον χαρακτηρίζει η σεμνότητα και η ευγένεια που «ακολουθεί» τους πραγματικά ταλαντούχους ανθρώπους, μιλάει αποκλειστικά στο gossip-tv.gr για τον ρόλο του και όχι μόνο.

H-MAGISSA-FLEGOMENH-KARDIA-(1).jpg

Ο Μελέτης Ηλίας είναι ο Τζουζέπε Μοντιλιάνι.

Ενετός Ρέκτορας, ο οποίος εκτελούσε τα καθήκοντά του στην Πάργα. Εκεί, γνώρισε και παντρεύτηκε την Πανδώρα. Έχει τη φιλοδοξία να υπηρετήσει στο πλευρό του Δόγη και θεωρεί τη μετάθεσή του στη Μάνη ως υποβιβασμό. Είναι άνθρωπος του νόμου, τον οποίο υπηρετεί τυφλά, αλλά στην πραγματικότητα έχει τον δικό του ηθικό κώδικα, που χρησιμοποιεί χωρίς δισταγμό.

TZOYZEPE-MONTILIANI-MELETHS-HLIAS-scaled.jpg

Η «Μάγισσα Φλεγόμενη Καρδιά» κάνει πρεμιέρα και θα θέλαμε να μας πείτε πώς νιώθετε που βρίσκεστε σε αυτή τη δουλεια.

Λοιπόν, καταρχάς οφείλω να βγάλω μάλλον το καπέλο στο συγγραφικό δίδυμο γιατί κάθε φορά που παίρνουμε επεισόδιο θέλουμε να τρέξουμε να το διαβάσουμε, να δούμε τη συνέχεια. Είναι εξαιρετικό, έχει μυστήριο και αυτό που θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο είναι το... πώς να το πω... Η αναδίπλωση των χαρακτήρων, η παρουσίαση κατά μια έννοια και να ξέρετε πώς έρχονται επεισόδια που σου κόβουν κυριολεκτικά την ανάσα. Είναι μεγάλη πρόκληση και για μένα προσωπικά και για όλους τους ηθοποιούς να συμμετέχουμε σε κάτι το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί στην ελληνική τηλεόραση.

Για μένα το προξενιό ήταν μεγάλη ευλογία γιατί συστήθηκα ξανά στο κοινό! Θεωρώ ότι δύσκολα θα μου δίνανε το ρόλο αυτό αν δεν είχα κάνει το Προξενιό!

Τα Ιταλικά σας δυσκόλεψαν;

Τα Ιταλικά είναι μεγάλος βραχνάς, για εμάς που δεν τα μιλάμε. Αλλά ευτυχώς έχω τους τρόπους μου, κάνω σκονάκια διάφορα. Ένας νέος Μάρλον Μπράντο. (Γέλια)

Έρχεστε στον δεύτερο κύκλο της Μάγισσας με φόρα από επιτυχίες συνεχόμενες. Πέρυσι σας είδαμε στο Προξενιό της Ιουλίας, κάτι διαφορετικό από αυτά που σας είχαμε συνηθίσει. Ήταν ένα εισιτήριο ο τηλεοπτικός Προβιός για τον νέο σας ρόλο;

Για μένα το προξενιό ήταν μεγάλη ευλογία γιατί συστήθηκα ξανά στο κοινό με κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που με έχει συνηθίσει δέκα χρόνια, με το Σόι κτλ. Θεωρώ ότι είναι μια επιτυχία... που την καρπώνομαι εγώ για διάφορους λόγους. Είναι θέμα τύχης, είναι θέμα συνεργασίας, είναι θέμα παραγωγής, είναι θέμα εμπιστοσύνης, γιατί το να εμπιστευτούν έναν τέτοιο ρόλο σε ένα ηθοποιό που έχει κάνει οχτώ συνεχόμενες σεζόν κωμωδία, είναι λίγο ρίσκο. Δηλαδή, πραγματικά, και αυτό ήταν ένα σκαλοπάτι για το σημερινό. Θεωρώ δηλαδή ότι δύσκολα θα μου δίνανε το ρόλο αυτό αν δεν είχα κάνει το Προξενιό.

700_cd0230b1-6b10-4cd9-b366-ac5bce3a6e1b.jpg

Μελέτης Ηλίας ως Τζουζέπε και Μαρία Κίτσου ως Πανδώρας Μοντιλιάνι

Είναι μεγάλη πρόκληση και για μένα προσωπικά και για όλους τους ηθοποιούς να συμμετέχουμε σε κάτι το οποίο δεν έχει ξανασυμβεί στην ελληνική τηλεόραση!

Είστε από τους ηθοποιούς που μπαίνουν στη διαδικασία να παρακολουθήσουν τα νούμερα τηλεθέασης, δηλαδή μετά την πρεμιέρα θα τα δείτε;

Μιλάς με το νούμερο ένα, νουμεράκια... Μου αρέσει πολύ εμένα, το βρίσκω τρομερά ενδιαφέρον και μου αρέσει να τα αναλύω. Μου αρέσει να βλέπω την τάση του κοινού και στο twitter, παντού.

Βλέπετε τα σχόλια; Που θα σταθείτε περισσότερο, θετικά ή αρνητικά;

Βλέπω τα σχόλια και θα σου πω πως με την ίδια μετριοφροσύνη που δέχομαι τα θετικά σχόλια και τα όσκαρ που "μοιράζει" το twitter, με την ίδια επιφυλακτικότητα είμαι και στα αρνητικά σχόλια. Θεωρώ ότι σαν λαός και σαν ιδιοσυγκρασία μας αρέσει να είμαστε των άκρων. Να αποθεώνουμε και να κατακεραυνώνουμε ότι βλέπουμε δίπλα μας. Οπότε δεν τα λαμβάνω και πολύ τοις μετρητοίς. Μ' αρέσει να τα... βλέπω και να αναλύω αλλά δε με επηρεάζουν ούτε τα θετικά ούτε τα αρνητικά.

Η δουλειά αυτή έχει λειτουργήσει για σας ψυχοθεραπευτικά με την έννοια του να σας δώσει δύναμη σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής σας, να σταθείτε στα πόδια σας;

Κοίταξε, δε νιώθω ότι λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά και μάλιστα δε γιατρεύει κάτι.
Εάν υπάρχει κάποια έλλειψη πρέπει να γιατρευτεί σε ειδικό. Θεωρώ ότι στη δουλειά πρέπει να είσαι όσο δυνατόν καλύτερος επαγγελματίας. Αυτή η δουλειά, παρόλο που έχει μία τρέλα, την τρέλα του καλλιτέχνη, έχει ωράρια, έχει πειθαρχία, πράγματα τα οποία αν έχεις κάποιο θέμα δεν μπορείς να τα ακολουθείς 100% οπότε θεωρώ ότι πρέπει αλλού να γίνει η δουλειά αυτού του κενού και στη δουλειά σου να είσαι επαγγελματίας.

M.-HLIAS-G.-SKAFIDA-L.-XARITOS.jpg

Μελέτης Ηλίας - Γιούλικα Σκαφιδά και Λευτέρης Χαρίτος

Χρειάστηκε ποτέ να απευθυνθείτε;

Ναι, βέβαια, βέβαια. 9 στους 10 ανθρώπους, χρειαζόμαστε βοήθεια. Τα περιστατικά που ακούμε γύρω μας με οικογενειακή βία, με βία ανηλίκων, όλα αυτά που βλέπουμε μετά τον κορονοϊό που έχει φουντώσει, νομίζω ότι είναι μια έλλειψη και πρέπει να απευθυνθεί κανείς σε ειδικό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved