Βλάσσης Μπονάτσος: Ο έρωτας με τη Βουγιουκλάκη & η οικογένεια με τη Μάρθα & η μοναχοκόρη του, Ζένια
Gossip Specials

Βλάσσης Μπονάτσος: Ο έρωτας με τη Βουγιουκλάκη & η οικογένεια με τη Μάρθα & η μοναχοκόρη του, Ζένια

20 χρόνια ζούμε χωρίς το πηγαίο χιούμορ του Βλάσση Μπονάτσου. Είκοσι χρόνια λείπει κατά κοινή ομολογία όσων τον γνώρισαν ή τον αγάπησαν ως καλλιτέχνη από το θέατρο, την τηλεόραση, τις μουσικές σκηνές...

Φεύγοντας τόσο πρόωρα από τη ζωή, άφησε πίσω του πολύ πόνο και θλίψη στους δικούς του ανθρώπους. Τη σύζυγό του Μάρθα Κουτουμάνου που έκανε πολλά χρόνια να συνέλθει από την απώλεια και την κόρη του, Ζένια που ήταν μόλις επτά ετών όταν τον αποχωριζόταν τόσο φρικτά, τόσο ξαφνικά, τόσο βίαια...

201611251201100.0245_MARTHA_KOYTOYMANOY_ME_TIN_KORI_TIS_ZENIA_MPONATSOY_24112016.jpg

Οι δύο σπουδαιτόερες γυναίκες της ζωής του, η κόρη του Ζένια και η σύζυγός του Μάρθα Κουτουμάνου

Πολλά χρόνια αργότερα και συγκεκριμένα το 2018, η μοναχοκόρη του, η Ζένια, θα αποκαλύψει σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή λόγω ενός αυτοάνοσου νοσήματος με το οποίο γεννήθηκε, το κληρονομικό αγγειοοίδημα. Μάλιστα, σύμφωνα με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν, ο θάνατος του Βλάσση Μπονάτσου είχε προέλθει από αποφρακτική οιδηματώδη λαρυγγίτιδα.

«Για τον πατέρα μου με είχε πειράξει ότι αναφέρανε διάφορα για τις ουσίες, για το ότι παράτησε την οικογένειά του από επιλογή και άφησε ένα παιδί και μια γυναίκα έτσι, ενώ δεν ήταν έτσι τα πράγματα» είχε πει με θλίψη η μοναχοκόρη του, σε μία ανάγκη της να αποκαταστήσει την αλήθεια και να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Για τον πατέρα μου με είχε πειράξει ότι αναφέρανε διάφορα για τις ουσίες, για το ότι παράτησε την οικογένειά του από επιλογή και άφησε ένα παιδί και μια γυναίκα έτσι

Ο έρωτας με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η χρυσή δεκαετία του Βλάσση καλλιτεχνικά υπήρξε αναμφισβήτητα εκείνη των 80s όταν άρχισε να στρέφεται προς την υποκριτική.

Fullscreen-capture-07102024-121535.bmp.jpg

Ως Τσε Γκεβάρα στο πλευρό της θεατρικής Εβίτα, της Αλίκης.

Τη σεζόν 81-82 πήρε τον ρόλο του Τσε Γκεβάρα στο πλευρό της Αλίκης Βουγιουκλάκη στην παράσταση «Εβίτα» που γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Αυτή ήταν και η αφορμή για να γνωριστούν και τελικά να γίνουν ζευγάρι. Μάλιστα τα περιοδικά της εποχής ασχολούνταν ασταμάτητα με αυτόν τον μεγάλο έρωτα που υπήρξε παθιασμένος.

Fullscreen-capture-07102024-121615.bmp.jpg

Ο Βλάσσης είχε πει σε συνέντευξή του, πως στην αρχή της σχέσης τους η Αλίκη ήταν αυταρχική και εγωίστρια μιας και είχε συνηθίσει στην προσωπική της ζωή να επιβάλλεται, όπως έκανε και στη δουλειά, όμως με τον καιρό άρχισε να αλλάζει συμπεριφορά.

Ο έρωτας αυτός κράτησε σχεδόν έξι χρόνια και οι δυο τους χώρισαν οριστικά το 1988.

Fullscreen-capture-07102024-121627.bmp.jpg

Όταν ο Βλάσσης «νοικοκυρεύτηκε»

To 1996 συνέβη κάτι που δεν περίμενε κανείς! Ο ασυμβίβαστος Βλάσσης ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας με την κατά 18 χρόνια μικρότερή του Μάρθα Κουτουμάνου, πρωτότοκη κόρη της Ζωής Λάσκαρη!

Fullscreen-capture-07102024-121554.bmp.jpg

Με θρύλους της μουσικής και του θεάτρου. Ζωή Λάσκαρη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Μαρινέλλα.

«Ο Βλάσσης ήταν ερωτεύσιμος, ήταν ένα πράγμα πολύ περίεργο. Έβγαζε αθωότητα και μία ευθύτητα. Δεν ήταν κουτοπόνηρος, ήταν αγνός» είχε πει η σύζυγός του Μάρθα Κουτουμάνου

«Ήταν ένα μεγάλο τραπέζι με διάφορους και είναι και ο Βλάσσης. Και εκεί ξαναφεύγω, πάω σε ένα άλλο μαγαζί και τυχαίνει και είναι στο διπλανό τραπέζι. Κι εκεί τελείωσε. Αρχίσαμε να μιλάμε, πήγαμε σε after… Μου είπε ότι θα ξαναγυρίσει, έφυγε για μία δουλειά. Ξαναγύρισε και μου είπε ότι θέλει να πάω να μείνω μαζί του. Από τότε δεν ξαναχωρίσαμε ποτέ» είχε πει σε σπανιότατη συνέντευξή της η Μάρθα Κουτουμάνου η οποία στη συνέχεια είχε παραδεχτεί: «Ο Βλάσσης ήταν ερωτεύσιμος, ήταν ένα πράγμα πολύ περίεργο. Έβγαζε αθωότητα και μία ευθύτητα. Δεν ήταν κουτοπόνηρος, ήταν αγνός».

Fullscreen-capture-07102024-121855.bmp.jpg

Με την κούκλα κόρη του!

Ένα χρόνο αργότερα, την ευτυχία του ζευγαριού ήρθε να ολοκληρώσει η κόρη τους, Ζένια που γεννήθηκε το 1997 αλλά έμελλε να ζήσει τον πατέρα της μόλις 7 χρόνια καθώς ο Βλάσσης άφηνε ξαφνικά την τελευταία του πνοή, στα 55 του χρόνια! Πρόλαβε όμως να κάνει τη μικρούλα του να τον αγαπήσει πολύ και να τον θυμάται σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής της!

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved