Gossip Specials

Κατάμεστο το Ηρώδειο για τον Αργυρό - Οι γονείς του, η εγκυμονούσα Νίκα και οι Γλύξμπουργκ

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η AURORA ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μία ιδιαίτερη συναυλία με κοινωνικό πρόσημο, στο εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο καλλιτέχνης με τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, αγκαλιάζει μουσικά το αξιόλογο έργο του φιλανθρωπικού Σωματείου που στηρίζει ασθενείς με λευχαιμία και τις οικογένειές τους μέσω της προσφοράς στέγης, της παροχής ψυχολογικής υποστήριξης και της ενίσχυσης των μεγάλων μεταμοσχευτικών μονάδων της χώρας.

Πλαισιωμένος από ορχήστρα και αξιόλογους σολίστες, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ταξίδεψε το κοινό στην πλούσια ελληνική μουσική παράδοση και κληρονομιά, παρουσιάζοντας ένα υψηλής αισθητικής πρόγραμμα με νέα και παλιότερα ακούσματα, τραγούδια από διάφορες γωνιές της Ελλάδας και έργα καταξιωμένων Ελλήνων δημιουργών που έχουν αφήσει εποχή.

Αλεξάνδρα Νίκα: H εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά στον όγδοο μήνα στη συναυλία του Αργυρού

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στο Ηρώδειο για τον απολαύσει ενώ μεταξύ άλλων είδαμε εκεί και τους γονείς του τραγουδιστή αλλά και την εγκυμονούσα σύντροφό του Αλεξάνδρα Νίκα.

Μάλιστα ο ίδιος, δεν δίστασε να της κάνει και μια αφιέρωση. «Αλεξάνδρα σε ευχαριστώ για αυτό που είσαι», ακούστηκε να λέει ο τραγουδιστής από το μικρόφωνο κατά τη διάρκεια της βραδιάς.

Ο μπαμπάς του τραγουδιστή, Βασίλης Αργυρός, δεν κατάφερε να κρύψει τον ενθουσιασμό του και αποκάλυψε on camera ότι το ζευγάρι θα αποκτήσει γιο!

«Βέβαια είμαι χαρούμενος που θα γίνω παππούς. Η συμβουλή που του δίνω είναι να είναι καλός μπαμπάς. Είμαι σίγουρος πως θα είναι, γιατί αγαπάει την οικογένεια. Για το όνομα ό,τι θέλουν να το βγάλουν, αλλά εγώ προτιμώ το Βασίλης. Είναι αγοράκι. Η Αλεξάνδρα δεν είναι αγχωμένη, αγωνιά για το πότε θα έρθει η στιγμή που θα φέρει στον κόσμο μια ζωή», δήλωσε χαρακτηριστικά στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών.

Πολλοί ήταν και οι celebrities και άνθρωποι από τον επιχειρηματικό χώρο που απαθανάτισε ο φακός του gossip-tv, μεταξύ αυτών: η Μαριάννα Λάτση, ο Δημήτρης Φιντιρίκος, ο Γιώργος Αρσενάκος και οι Παύλος και Νικόλαος Γλύξμπουργκ.

Δείτε στιγμιότυπα από τη βραδιά στη gallery:

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάνδρα Νίκα: Καρέ καρέ η εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης δύο μήνες πριν γίνουν γονείς

Η στιγμή που ο Αργυρός ξεσπάει σε κλάματα στη σκηνή του Royal Albert Hall στο Λονδίνο!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved