Aς μιλήσουμε για τον Αργυρό - Ο Κωνσταντίνος έκανε το ακατόρθωτο στο Ηρώδειο (Εxclusive υλικό)
Gossip Specials

Aς μιλήσουμε για τον Αργυρό - Ο Κωνσταντίνος έκανε το ακατόρθωτο στο Ηρώδειο (Εxclusive υλικό)

Είναι χωρίς καμία αμφιβολία το χρυσό παιδί της ελληνικής δισκογραφίας και εκτός από το τεράστιο ταλέντο του, ο Κωνσταντίνος Αργυρός εργάστηκε σκληρά για να φτάσει στην κορυφή.

Γεννημένος στη δεκαετία του ’80 και συγκεκριμένα το 1986, ο κορυφαίος ερμηνευτής της γενιάς του έδειξε από νωρίς τον δρόμο που θα ακολουθήσει, το πάθος του για τη μουσική που ήρθε να κουμπώσει αρμονικά με τον χαρακτήρα και το ήθος του.

Ο Λευκαδίτης στην καταγωγή έκανε την αρχή στην ηλικία των πέντε ετών, μαθαίνοντας πιάνο. Το πιάνο διαδέχτηκε την κιθάρα λίγα χρόνια αργότερα άλλα και διάφορα μουσικά όργανα.

155A3EEB-79BE-4C64-BEA6-42AE82086546.jpg

Στην εφηβική του ηλικία, μαζί με τους φίλους του, δημιούργησε το συγκρότημα “Blue Brothers”, όπου είχε τον ρόλο του frontman, παίζοντας πιάνο. Η νοσηλευτική ήταν η ακαδημαϊκή επιλογή του, αλλά όχι η μεγάλη του αγάπη, καθώς λίγα χρόνια αργότερα έλαβε μέρος στο “Fame Story”.

Κατάμεστο το Ηρώδειο για τον Αργυρό - Οι γονείς του, η εγκυμονούσα Νίκα και οι Γλύξμπουργκ

IMG_9106.jpg

Το 2008 κυκλοφόρησε το πρώτο του EP Single με τίτλο «Όλα θ’ αλλάξουν».

Το 2012 αλλάζει η καριέρα του Κωνσταντίνου Αργυρού, καθώς συνεργάζεται με τον συνθέτη Γιώργο Θεοφάνους, ο οποίος του χαρίζει απλόχερα δέκα υπέροχα κομμάτια.

Το 2016 θα βρεθεί μπροστά σε έναν πολυπλατινένιος δίσκος, νέα τραγούδια, νέες συνεργασίες και πολλά βραβεία. Το 2018 θα βρεθεί πια στο απόγειο, καθώς ο δίσκος με τίτλο «Το κάτι παραπάνω» κάνει την εμφάνισή του και μέσα απ’ αυτόν, ο φίλος του Πέτρος Ιακωβίδης του χαρίζει τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του μέχρι σήμερα, εκτοξεύοντάς τον στην κορυφή. Ο τίτλος του κομματιού; «Ξημερώματα.» Γίνεται το #1 Airplay Chart τόσο στα ραδιόφωνα, όσο και στο YouTube.

IMG_9117.jpg

Κάπως έτσι φτάσαμε στη χτεσινή βραδιά. Ο Κωνσταντίνος Αργυρός αποθεώθηκε στο Ηρώδειο με μία συναυλία που είχε τα πάντα. Με δυσκολία θα ανέβει κανείς σε αυτή την ιστορική σκηνή αν δεν έχει μετρήσει πολλά χιλιόμετρα στην πορεία του αλλά ο Αργυρός έκανε για άλλη μια φορά το ακατόρθωτο.

Σας θυμίσουμε πως μερικές εβδομάδες νωρίτερα ο ερμηνευτείς των επιτυχιών εμφανίστηκε στη μεγαλύτερη σκηνή του Λονδίνου, το Royal albert hall.

Το gossip-tv.gr βρέθηκε στη μαγική αυτή βραδιά! Δείτε αποκλειστικά πλάνα.

Διαβάστε επίσης:

Αλεξάνδρα Νίκα: Καρέ καρέ η εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλιά σε συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού

Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης δύο μήνες πριν γίνουν γονείς

Η στιγμή που ο Αργυρός ξεσπάει σε κλάματα στη σκηνή του Royal Albert Hall στο Λονδίνο!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved