Gossip Specials

Αποκλειστικό: Αναβρασμός στον ΑΝΤ1 για τη Μάγισσα-Οι τονωτικές ενέσεις στο σενάριο & το τελεσίγραφο

Έντονη κινητικότητα επικρατεί αυτή την περίοδο στον ΑΝΤ1 με κεντρικό θέμα συζήτησης την πορεία της δραματικής σειράς εποχής, Η Μάγισσα η οποία ήρθε με αξιώσεις να κάνει τη διαφορά στον τηλεοπτικό χάρτη, κάτι που όμως δε συνέβη μέχρι τώρα.

Η πολυαναμενόμενη σειρά εποχής Μάγισσα: Φλεγόμενη Καρδιά διαφημίστηκε από τον ΑΝΤ1 όσο λίγες αλλά ο προγραμματισμός του σταθμού φαίνεται να μην έφερε τα αναμενόμενα.

Το εξαιρετικό καστ, η νέα πλοκή και οι εξαιρετικές ερμηνείς δεν έχουν φέρει μέχρι στιγμής υψηλές επιδόσεις στην prime time ζώνη με αποτέλεσμα οι αλλαγές, ακόμα και στο σενάριο να είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν με στόχο να αναστραφεί η πορεία του πιο φιλόδοξου τηλεοπτικού εγχειρήματος.

Το βράδυ της 15ης Οκτωβρίου η σειρά έφτασε στο 9.6% όσον αφορά το δυναμικό κοινό κάτι που κανένας δεν περίμενε.

Μάγισσα: Φλεγόμενη Καρδιά

Αναβρασμός στον ΑΝΤ1 - Οι τονωτικές ενέσεις στο σενάριο

Οι συσκέψεις και οι συζητήσεις, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχουν τέλος. Οι ίδιες φωνές που έλεγαν στο κανάλι του Αμαρουσίου πως η σειρά δεν έπρεπε να έχει δεύτερο κύκλο, σπεύδουν τώρα να κάνουν παρεμβάσεις ακόμη και στο σενάριο.

Η κατά τα λοιπά, εξαιρετική και φιλόδοξη παραγωγή αναμένεται να μας εκπλήξει στη συνέχεια καθώς ο ΑΝΤ1 δεν είναι παίκτης που εγκαταλείπει εύκολα τα όπλα. Οι τονωτικές ενέσεις στο σενάριο αναμένεται να γίνουν σύντομα καθώς, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv ζητήθηκε από τους δημιουργούς να αναδείξουν ακόμα και ένα ερωτικό τρίγωνο με σκοπό να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού.

Μάγισσα: Φλεγόμενη Καρδιά

Μάγισσα - Το τελεσίγραφο του ΑΝΤ1

Η σειρά Μάγισσα: Φλεγόμενη Καρδιά έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στα 72 επεισόδια - σχέδιο που αναμένεται να εγκαταλειφθεί οριστικά, εκτός απροόπτου.

Ορισμένα στελέχη του σταθμού έχουν διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση πως αν σε ένα μήνα από τώρα δεν υπάρξει άνοδος στα ποσοστά τηλεθέασης, ο αριθμός των επεισοδίων θα μειωθεί στα 50.

Παράλληλα υπάρχουν και φωνές που σημειώνουν πώς ο αριθμός των επεισοδίων μπορεί να είναι και αρκετά μικρότερος σε περίπτωση που η Μάγισσα δε φέρει το τηλεοπτικό κοινό πίσω στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved