Gossip Specials

Τοπ 5: Οι φωτό της Μενεγάκη από Λονδίνο, η παραίτηση Δέλλα & τα δάκρυα του Κόκοτα για την κόρη του

Γεμάτη συγκινήσεις, ανατροπές αλλά και ειδήσεις ήταν η εβδομάδα που πέρασε και το gossip-tv ήταν εδώ για να σας ενημερώσει για όλα! 

Όπως ήσασταν και εσείς εδώ καθώς με τα «κλικ» σας αναδείξατε για ακόμα μία φορά τα πιο πολυδιαβασμένα θέματα της εβδομάδας που πέρασε. Ας τα δούμε ένα προς ένα...

Ελένη Μενεγάκη: Οι πρώτες φώτο από το ταξίδι της στο Λονδίνο για να δει τη Λάουρα

Αγουροξυπνημένη η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει στο φακό της κόρης της, Λάουρας Λάτσιου!

Να σας θυμίσουμε ότι το πρωινό τσάκωσε την Ελένη Μενεγάκη στο αεροδρόμιο, Ελευθέριος Βενιζέλος! Η παρουσιάστρια ταξίδευε για το εξωτερικό! Ο Γρηγόρης Μπάκας πλησίασε την παρουσιάστρια και εκείνη είπε: "Καλημέρα, είμαι καλά, ευχαριστώ! Γεια σας!" και ήταν η πρώτη φορά που μίλησε προστά στην κάμερα μετά το φινάλε της εκπομπής της στο Mega στις αρχές Ιουλίου.

Η παρουσιάστρια ταξίδευε σόλο χωρίς τον Μάκη Παντζόπουλο για το εξωτερικό και μπορεί ο Γρηγόρης να μην αποκάλυψε τον προορισμό, όμως γνωρίζουμε καλά ότι η παρουσιάστρια ταξίδεψε μόνη της στο Λονδίνο για να δει την κόρη της, Λάουρα Λάτσιου που σπουδάζει στην βρετανική πρωτεύουσα.

Βαρύ το κλίμα για τον Λιάγκα - Παραίτηση βόμβα από το Πρωινό

Το πρωινό: Η απουσία της Αφροδίτης Γραμμέλη στις 14/10 από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, πυροδότησε φήμες και νέα σενάρια.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τη συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα; Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος στον αέρα αλλά και με βάση την ανάρτηση που έκανε η δημοσιογράφος στα social media, ήταν άρρωστη και γι' αυτό τον λόγο δεν πήγε στο Πρωινό.

Ωστόσο, η Τίνα Μεσσαροπούλου, μετέφερε το ρεπορτάζ της στις 15/10 στο Happy Day φέρνοντας στο προσκήνιο νέα δεδομένα.

Δέλλας: Το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα & η παραίτηση από τον ΟΦΗ: «Προσπάθησα με όλες τις δυνάμεις»

Η ανακοίνωση της παραίτησης του Τραϊανού Δέλλα από τον ΟΦΗ έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία καθώς ουδείς το περίμενε.

Ο ίδιος, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις, πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση λόγω ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ για την παραίτηση του κ. Δέλλα αναφέρει τα εξής:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Τραϊανό Δέλλα, έπειτα από παραίτηση που υπέβαλλε για προσωπικό του λόγο, η οποία έγινε αποδεκτή από τη διοίκηση....»

Ματίνα Παγώνη: «Ο Δημήτρης Κόκοτας κλαίει όταν ακούει τραγούδια του και τη φωνή της κόρης του»

Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται στην ΜΑΦ του νοσοκομείου Γεννηματάς, μετά το έμφραγμα που υπέστη στις πρόβες του J2US.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη ανέφερε στο Πρωινό: «Αρχίζει και συγκινείται, κλαίει, ειδικά αν είναι κάτι από το παιδί του. Αυτό το παρακολουθούν οι γιατροί, θα δούμε πως θα εξελιχθεί, αλλά είναι κάτι καλό. Θέλει ακόμη χρόνο. Κλαίει όταν του βάζουν τα τραγούδια του, όταν του βάζουν κάτι που έχουν μαγνητοφωνήσει από την κόρη του».

The Reunion: Ο Σάκης κάλεσε την Μπόμπα και είδαμε το κινητό του - Έτσι την έχει στις επαφές του

The Reunion: Ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκίνησαν στον ΑΝΤ1 και εμείς είδαμε το πρώτο επεισόδιο με τις νέες τους περιπέτειες.

Η εξερεύνηση στην Ουγκάντα ήταν μια συναρπαστική εμπειρία και στο τέλος οι δύο φίλοι ήρθαν αντιμέτωποι με τον φόβο τους για τα ύψη, μιας και προσπάθησαν να κατέβουν με ένα σκοινί τα Sipi Falls, τους εμβληματικούς καταρράκτες με ύψος εκατό μέτρα, κάτι που θα τους «έδεσε» ακόμη περισσότερο...

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved