O chef, η Μαντόνα και τα ελληνικά προϊόντα
O διάσημος ισπανός chef, Χοσέ Αντρές δηλώνει γοητευμένος από τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα.
Το ελληνικό ελαιόλαδο, το μέλι και το θυμάρι έχουν πλέον τοποθετηθεί στα ράφια των πλέον chic εστιατορίων και delicatessen των ΗΠΑ. Super stars όπως η Μαντόνα, η Ντονατέλα Βερσάτσε και η Κίρα Νάιτλι προτιμούν τα ελληνικά προϊόντα. Σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, νέοι άνθρωποι (18-35 ετών) μπορούν να στήσουν τη δική τους ελληνική επιχείρηση στον πρωτογενή τομέα με τη βοήθεια της εταιρείας παραγωγής παραδοσιακών προϊόντων GAEA. Η GAEA μέσα από τον διαγωνισμό «Re-inspire Greece» θα βραβεύσει τις 10 πιο καινοτόμες προτάσεις.