Το όνειρο έγινε πραγματικότητα! Οι νέες βίλες-παλάτια Μενεγάκη-Παντζόπουλου στα Άχλα! (photos)
Gossip-tv Team
Εδώ και αρκετό καιρό η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος είχαν ως όνειρο ζωής την επέκταση της ξενοδοχειακής μονάδας που είχε ξεκινήσει εκείνος στα Άχλα της Άνδρου και το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο που εγκανιάζουν τις ολοκαίνουργιες βίλες τους.
Οι βίλες, πέντε στον αριθμό, διαθέτουν όλες τις ανέσεις, ακόμα και των πιο απαιτητικών ενοίκων τους και βρίσκονται χτισμένες -όλες από πέτρα- σε μία καταπληκτική τοποθεσία στα Άχλα της Άνδρου, με θέα -βέβαια- το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας.
Όλο το προηγούμενο διάστημα, βρίσκονταν υπό κατασκευή την οποία είχε αναλάβει το κορυφαίο αρχιτεκτονικό γραφείο του Τάσου Ζέππου Zege architects.
Διαθέτουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και μοναδική διακόσμηση με πανάκριβα έπιπλα που όμως ακολουθούν την αιγαιοπελαγήτικη αισθητική.
Τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και ο Μάκης Παντζόπουλος ήθελαν να κάνουν αυτές τις πέντε βίλες ξεχωριστές, ακόμα και στην παραμικρή τους λεπτομέρεια, φροντίζοντας όμως να ταιριάζουν τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά με τις υπόλοπες βίλες και σουίτες της πολυτελούς ξενοδοχειακής τους μονάδας.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τόσο από το εσωτερικό όσο και από τον περιβάλλοντα χώρο των νέων πολυτελών κατοικιών του ζευγαριού που σύντομα θα ξεκινήσει και επίσημα τις καλοκαιρινές διακοπές του εκεί, όπως κάθε χρόνο...
Photo 1/26
Προ ημερών η Ελένη ανέβασε μία από τις πρώτες φωτογραφίες της από την παραλία στα Άχλα...
Photo 2/26
Η παρουσιάστρια περιμένει πώς και πώς να ολοκληρώσει τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις ώστε να βρεθεί στον επίγειο παράδεισό της.
Photo 3/26
Η Ελένη λατρεύει να εξερευνά την άγρια φύση στα Άχλα.
Photo 4/26
Η πέτρα είναι κύριο χαρακτηριστικό της αρχιτεκτονικής στην Άνδρο και φυσικά οι νέες βίλες χτίστηκαν με βάση τα συγκεκριμένα πρότυπα του νησιού.
Photo 5/26
Η θέα είναι κάτι το μαγευτικό στο σημείο όπου χτίστηκαν οι βίλες.
Photo 6/26
Μοναδικές ανέσεις και καταπληκτική τοποθεσία.
Photo 7/26
Η κάθε βίλα είναι έτσι διακοσμημένη ώστε να καλύπτει όλες τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού επισκέπτη.
Photo 8/26
Χτισμένες σε έναν λόφο, μέσα στην τεράστια έκταση που καταλαμβάνει η ξενοδοχειακή μονάδα του ζευγαριού.
Photo 9/26
Ξαπλώστρες, ήλιος, μοναδική θέα και απόλυτη ηρεμία για όποιον επιζητά διακοπές δίπλα στη φύση.
Photo 10/26
Η κατασκευή της κάθε μίας από τις πέντε βίλες είχε ξεκινήσει εδώ και καιρό και το φετινό καλοκαίρι είναι το πρώτο που λειτουργούν κανονικά.
Photo 11/26
Οι βίλες προσφέρουν την ηρεμία και την ιδιωτικότητα που επιζητά κάθε επισκέπτης για ξεκούραστες διακοπές μακριά από όλους και όλα.
Photo 12/26
Κάθε βίλα είναι απομονωμένη από την άλλη ώστε να εξασφαλιστεί η ιδιωτικότητα του κάθε ενοίκου.
Photo 13/26
Η υπερσύγχρονη και άψογα εξοπλισμένη κουζίνα της κάθε βίλας με την τραπεζαρία από μασίφ ανοιχτόχρωμο ξύλο.
Photo 14/26
Άποψη από τον εξωτερικό περιβάλλοντα χώρο όπου βρίσκονται χτισμένες οι βίλες.
Photo 15/26
Οι νέες βίλες ενδείκνυνται για οικογενειακές διακοπές.
Photo 16/26
Άψογη αισθητική και στον χώρο της πισίνας.
Photo 17/26
Μίνιμαλ αισθητική στο master bedroom.
Photo 18/26
Πέτρα και ξύλο κυριαρχούν και στους εξωτερικούς χώρους.
Photo 19/26
Άποψη από το εσωτερικό τους.
Photo 20/26
Τα γήινα χρώματα επίσης υπερισχύουν στη διακόσμηση τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών χώρων.
Photo 21/26
Άποψη από τον χώρο της πισίνας και του pool bar.
Photo 22/26
Την προσωπική της σφραγίδα στο inner design της κάθε βίλας έχει βάλει η Ελένη Μενεγάκη.
Photo 23/26
Άνεση, απλότητα αλλά και πολυτέλεια συγχρόνως.
Photo 24/26
Η θέα από τις βίλες είναι πραγματικά κάτι το μοναδικό...
Photo 25/26
Η Ελένη Μενεγάκη απολαμβάνει συχνά τις ανέσεις των νέων χώρων της ξενοδοχειακής μονάδας.
Photo 26/26
Κάποιες από τις βίλες διαθέτουν και ιδιωτική πισίνα.