Μελάνια Τραμπ: Αν και απουσίαζε από το πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτήρισε «τέρας» τον δράστη
G-Politics

Μελάνια Τραμπ: Αν και απουσίαζε από το πλευρό του Ντόναλντ Τραμπ, χαρακτήρισε «τέρας» τον δράστη

Η Μελάνια Τραμπ με μήνυμά της στήριξε με όλη της τη δύναμη τον σύζυγό της Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόπειρα δολοφονίας του σήμερα στην Πενσυλβάνια. 

Αν και η απουσία της από το πλευρό του στους περισσότερους σταθμούς της προεκλογικής του εκστρατείας και φυσικά σε αυτήν την τόσο συγκλονιστική στιγμή που έζησε σήμερα (14/7) με την απόπειρα δολοφονίας εις βάρος του που θα μπορούσε να του είχε στοιχίσει τη ζωή, η άλλοτε πρώτη κυρία των ΗΠΑ με μήνυμά της θέλησε να δείξει με κάθε τρόπο τη στήριξή της στον σύζυγό της.

Αναφέροντας ως τέρας τον 20χρονο δράστη που σκοτώθηκε επιτόπου μετά την απόπειρα, η Μελάνια Τραμπ μίλησε για το πάθος του Ντόναλντ και περιέγραψε και το πώς ένιωσε όταν είδε να τον πυροβολούν.

Συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter:

«Ένα τέρας που αναγνώρισε τον σύζυγό μου ως μια απάνθρωπη πολιτική μηχανή προσπάθησε να χτυπήσει το πάθος του Ντόναλντ – το γέλιο, την εφευρετικότητα, την αγάπη του για τη μουσική και την έμπνευσή του... Όταν είδα εκείνη τη σφαίρα να χτυπά τον σύζυγό μου, Ντόναλντ, συνειδητοποίησα ότι η ζωή μου και η ζωή του Μπάρον (σ.σ. γιος τους) βρίσκονταν στα πρόθυρα μιας καταστροφικής αλλαγής. Είμαι ευγνώμων στους γενναίους πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών και τους αξιωματούχους των αρχών επιβολής του νόμου που διακινδύνευσαν τη ζωή τους για να προστατεύσουν τον σύζυγό μου.

1720960905579-106321036-trump.jpg

ΑΠΕ ΜΠΕ

Σήμερα το πρωί, ανυψωθείτε πάνω από το μίσος, το βιτριόλι και τις απλοϊκές ιδέες που πυροδοτούν τη βία.

Οι άνεμοι της αλλαγής έφτασαν. Για όσους από εσάς κλαίτε για να με υποστηρίξετε, σας ευχαριστώ. Συγχαίρω όσους από εσάς απλώσατε το χέρι σας πέρα από το πολιτικό χάσμα – σας ευχαριστώ που θυμηθήκατε ότι κάθε πολιτικός είναι ένας άνδρας ή μια γυναίκα με μια αγαπημένη οικογένεια».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved