Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου δεν κρατά μυστικό… για το τέλειο τσουρέκι
Το ζύμωμα των τσουρεκιών από την Μ. Τρίτη μέχρι τη Μ. Πέμπτη είναι ένα έθιμο που άντεξε στον χρόνο.
Όπως λέει η Αργυρώ Μπαπρμπαρίγου στο CNN Greece, τα κορίτσια που μεγάλωσαν σε ένα σπίτι που τηρούσε τις παραδόσεις, κράτησαν το έθιμο ζωντανό και με μεγάλη αγάπη ζυμώνουν κάθε Πάσχα τα δικά τους τσουρέκια. Η μυρωδιά του τσουρεκιού που ψήνεται στον φούρνο γυρνά την οικογένεια στις αναμνήσεις των παιδικών χρόνων.
Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ