Σοκ από τη δολοφονία γνωστού φωτορεπόρτερ - Συνελήφθη ο 19χρονος γιος του
Society

Σοκ από τη δολοφονία γνωστού φωτορεπόρτερ - Συνελήφθη ο 19χρονος γιος του

 

Ο Βρετανός φωτορεπόρτερ Πολ Λόου μαχαιρώθηκε θανάσιμα σε μονοπάτι πεζοπορίας στην Καλιφόρνια και ο 19χρονος γιος του συνελήφθη για φόνο.

Ο Λόου, ο οποίος κάλυψε συγκρούσεις, συμπεριλαμβανομένης της πολιορκίας του Σεράγεβο κατά τη διάρκεια του πολέμου της Βοσνίας, βρέθηκε νεκρός στις 12 Οκτωβρίου στα βουνά του Σαν Γκάμπριελ.

Ο 60χρονος μαχαιρώθηκε στο λαιμό, σύμφωνα με τα αρχεία του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Ο 19χρονος γιος του Λόου, Εμίρ, κατηγορήθηκε για μία κατηγορία φόνου και επρόκειτο να εμφανιστεί την Τετάρτη στο δικαστήριο της Δυτικής Κοβίνας, είπε το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες στο πρακτορείο ειδήσεων PA.

paul-lowe-4.jpg

Το τμήμα του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες είπε στην PA: «Το γραφείο ανθρωποκτονιών παρουσίασε την υπόθεση στο γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας του Λος Άντζελες για να καταθέσει τις εκτιμήσεις σήμερα.».

«Το γραφείο του εισαγγελέα κατέθεσε μια κατηγορία δολοφονίας στον ύποπτο Εμίρ Λόου για τη δολοφονία του πατέρα του Κρίστιαν Πωλ Λόου. Δεν υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες αυτή τη στιγμή».

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 15:28 στο Mount Baldy Road, κοντά στο Stoddard Canyon Falls. Μια δήλωση από το τμήμα του σερίφη ανέφερε ότι οι αξιωματικοί που ανταποκρίθηκαν σε μια αναφορά για επίθεση με θανατηφόρο όπλο βρήκαν έναν «λευκό ενήλικα άνδρα που υπέφερε από τραύμα στο άνω μέρος του κορμού του».

«Το προσωπικό της πυροσβεστικής υπηρεσίας του San Bernardino απάντησε και διαπίστωσε το θάνατο του θύματος στο σημείο.

«Ένας λευκός ενήλικας εθεάθη να οδηγεί μακριά από το σημείο και στη συνέχεια ενεπλάκη σε μια σύγκρουση μεμονωμένου τροχαίου λίγα μίλια μακριά. Ο άνδρας κρατήθηκε εν αναμονή περαιτέρω έρευνας.

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και δεν υπάρχουν πρόσθετες πληροφορίες αυτή τη στιγμή».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved