Στο Λας Βέγκας τρώνε Ελληνικά
Το Λας Βέγκας έχει ελληνικό άρωμα, χάρη στο εστιατόριο του Κώστα Σπηλιάδη.
Το «Milos» δημιουργήθηκε πριν αρκετά χρόνια και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει το στέκι των επωνύμων. «Πουλάω την ψυχή μου στον διάολο για ένα φαγκρί με χόρτα», ακούγεται ότι λέει ο Μπόνο στην παρέα του. Μπορεί στην αρχή να μην είχαν πιστέψει ότι ένας Έλληνας θα τα καταφέρει, αφού οι Αμερικάνοι δεν είχαν σε εκτίμηση την κουζίνα της χώρας μας. Όταν έγιναν τα εγκαίνια του εστιατορίου, η «New York Times» έγραφαν τα καλύτερα για τα πιάτα που έχουν κάτι από σεξαπίλ της Μελίνας Μερκούρη.
Πηγή: πρώτο θέμα
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ