Γίνε εσύ ο Master Chocolate Barista στο νέο διαγωνισμό της Nestlé Chocolate!
Η φαντασία συναντά την ξεχωριστή γεύση και τα πλούσια αρώματα στον πρώτο διαγωνισμό ροφήματος σοκολάτας που διοργανώνει η Nestlé Chocolate
δίνοντας τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς να αναδειχθούν Master Chocolate Baristi!
Από τις 3 Φεβρουαρίου ως τις 15 Φεβρουαρίου, η Nestlé Chocolate προσκαλεί τους baristi να σκεφτούν δημιουργικά & να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό υποβάλλοντας τη δική τους πρωτότυπη συνταγή ζεστής ή κρύας σοκολάτας στην ειδική σελίδα του Café Club www.cafeclub.gr/chocobarista
Με κριτήρια την εφευρετικότητα, την ισορροπία των χρησιμοποιούμενων υλικών και το food styling, η εξειδικευμένη ομάδα της Nestlé Chocolate και ο Στέλιος Παρλιάρος θα επιλέξουν τις 10 καλύτερες συνταγές που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του διαγωνισμού, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου, στο εργαστήριο του Στέλιου Παρλιάρου "Sweet Alchemy" (Κολοκοτρώνη 9, Κηφισιά).
Οι δέκα επιλαχόντες baristi θα διαγωνισθούν live με στόχο να εντυπωσιάσουν την κριτική επιτροπή που θα απαρτίζεται από τους Στέλιο Παρλιάρο, Κική Ζαρωτιάδου (Beverages manager, Nestle Professional) και Πασχάλη Καστανά (Διευθυντή Προϊόντων και Τεχνολογίας, Nestle Ελλάς ΑΕ). Οι κριτές θα αναδείξουν τους δύο Master Chocolate Baristi by Nestlé Chocolate που θα κερδίσουν ένα ταξίδι στην Ελβετία για να μάθουν τα μυστικά της σοκολάτας!
Ο πιο γλυκός διαγωνισμός ξεκινά! Stay tuned! #masterchocolatebarista
Λίγα λόγια για τη Nestlé:
Το 1866 ο Henri Nestlé δημιούργησε την πρώτη βρεφική τροφή ανταποκρινόμενος σε μια υπαρκτή κοινωνική ανάγκη. Σήμερα, η Nestlé είναι η κορυφαία εταιρεία Διατροφής, Υγείας και Ευεξίας, με παρουσία σε 196 χώρες, λειτουργεί 447 εργοστάσια σε 86 χώρες και απασχολεί 333.000 εργαζόμενους. Στην Ελλάδα, η Nestlé έχει παρουσία πάνω από 100 χρόνια. Σημαντικοί σταθμοί στην ιστορία της εταιρείας είναι η λειτουργία εργοστασίου γάλακτος στο Πλατύ Ημαθίας το 1975, η ενσωμάτωση στον όμιλο Nestlè της Λουμίδης Α.Ε. το 1987, της Κορπή ΑΒΕΕ το 1993, καθώς και η εξαγορά της Δέλτα Παγωτού το 2006. Η εταιρεία διαθέτει σήμερα 10 σημεία δραστηριότητας στην Ελλάδα, μεταξύ των οποίων τέσσερα εργοστάσια, κεντρικά γραφεία στο Μαρούσι Αττικής και γραφεία στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα. Η Nestlé Ελλάς απασχολεί πάνω από 1.000 μόνιμους εργαζομένους. Εκτός από τις δραστηριότητές της στην ελληνική αγορά, η Nestlé Ελλάς εξάγει ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος και Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή στην Γερμανία, την Αυστραλία και τις ΗΠΑ αλλά και τις πασίγνωστες διεθνείς μάρκες της στην Κύπρο, την Αλβανία, την Βουλγαρία, την ΠΓΔΜ και αλλού. Η Nestlé Ελλάς ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ για όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Το «ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» είναι ο τρόπος της Nestlé για να δείξει έμπρακτα ότι φροντίζει με πάθος και ευθύνη για τη Διατροφή, Υγεία και Ευεξία της ελληνικής οικογένειας, προσφέροντας τα υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα της σε μοναδικές τιμές και επενδύοντας στην έρευνα και τεχνολογία, ώστε να βελτιώνει συνεχώς της συνταγές της, σύμφωνα με τις ανάγκες των σύγχρονων καταναλωτών. Παράλληλα, με το πρόγραμμα διατροφικής εκπαίδευσης Παιδιά Όλο Υγεία έχει αγγίξει μέχρι σήμερα περισσότερους από 100.000 μαθητές, ενώ με την πρωτοβουλία για τη νεανική απασχόληση Nestlé needs YOUth δημιουργεί ευκαιρίες απασχόλησης για περισσότερους από 500 νέους κάτω των 30 μέσα στα επόμενα τρία χρόνια στην Ελλάδα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Όμιλο Nestlé, επισκεφθείτε http://www.nestle.com/
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Nestlé, επισκεφθείτε το www.nestle.gr
Για συμβουλές για τη διατροφή, την υγεία και την ευεξία όλης της οικογένειας, επισκεφθείτε το www.manamia.gr