Οι 5 κορυφαίες «εγκεφαλικές» τροφές
Όλοι μας έχουμε περάσει στιγμές που μας είναι πολύ δύσκολο να συγκεντρωθούμε και έχουμε χαμηλά επίπεδα προσοχής και αντίληψης.
Και μπορεί να μην υπάρχει κάποιο "μαγικό χαπάκι" για να αυξήσει αυτόματα τις γνωστικές μας ικανότητες, αλλά υπάρχουν ορισμένες τροφές που κάνουν καλό ειδικά στον εγκέφαλο, βελτιώνουν την εγκεφαλική λειτουργία, τον προστατεύουν από τη γνωστική απώλεια λόγω γήρανσης και συμβάλλουν στην συγκέντρωση και τη διαύγεια.
Δείτε ποιες είναι αυτές οι τροφές:
Καρύδια
Τα καρύδια είναι γεμάτα από αντιφλεγμονώδη θρεπτικά συστατικά και είναι καλύτερη πηγή α-λινολενικού οξέος από όλους του ξηρούς καρπούς. Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr