Γαστρεντερίτιδα από κοτόπουλο: Πώς θα μειώσετε τον κίνδυνο έως και κατά 99%
Σε όλους μας αρέσει το κοτόπουλο γι' αυτό και το τρώμε πολύ συχνά, όμως πολλές φορές κουβαλά βακτήρια που μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις εάν δεν γίνει σωστά η προετοιμασία του γεύματος στο σπίτι.
Το καµπυλοβακτηρίδιο –και συγκεκριμένα το είδος Campylobacter jejuni– μολύνει τα περισσότερα από τα κοτόπουλα που διατίθενται στην αγορά. Το Campylobacter jejuni ευθύνεται για το 99% των κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ