Inside Stories

Γαστρεντερίτιδα από κοτόπουλο: Πώς θα μειώσετε τον κίνδυνο έως και κατά 99%

Σε όλους μας αρέσει το κοτόπουλο γι' αυτό και το τρώμε πολύ συχνά, όμως πολλές φορές κουβαλά βακτήρια που μπορεί να προκαλέσουν λοιμώξεις εάν δεν γίνει σωστά η προετοιμασία του γεύματος στο σπίτι.

Το καµπυλοβακτηρίδιο –και συγκεκριμένα το είδος Campylobacter jejuni– μολύνει τα περισσότερα από τα κοτόπουλα που διατίθενται στην αγορά. Το Campylobacter jejuni ευθύνεται για το 99% των κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας.

Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved