Γιατί πρέπει να μαγειρεύετε σε χύτρα το φαγητό σας
Προτιμήστε τη χύτρα ταχύτητας για το μαγείρεμα, αποφύγετε τα επεξεργασμένα τρόφιμα, διατηρήστε ερμητικά κλειστά όλα τα προϊόντα στο ψυγείο
και μην βάζετε ζεστό φαγητό σε πλαστικά δοχεία, συμβουλεύει τους καταναλωτές ο χημικός - τεχνολόγος τροφίμων, καθηγητής της Σχολής Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής στο "Αλεξάνδρειο" ΤΕΙ Θεσσαλονίκης Ευστράτιος Κυρανάς.
Με αφορμή τη συμμετοχή του σε ημερίδα με θέμα "Το περιβάλλον και οι επιπτώσεις του στην κοινωνία και τον άνθρωπο", ο κ. Κυρανάς έδωσε πρακτικές συμβουλές για τα τρόφιμα. Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ