Η τροφή που προστατεύει τις γυναίκες από την οστεοπόρωση
Οι γυναίκες που βρίσκονται στο στάδιο μετά την εμμηνόπαυση διατρέχουν σοβαρό κίνδυνο ουσιαστικής απώλειας οστικής μάζας.
Καθοριστικό ρόλο στην πρόληψη της οστεοπόρωσης παίζει η ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει ζωικές και φυτικές πρωτεΐνες, ασβέστιο, βιταμίνες K, C, E και B, καθώς και η αποφυγή πρόσληψης αλατιού, το οποίο εμπεριέχεται σε πολλά σνακ και όλα τα επεξεργασμένα τρόφιμα, ειδικά όσα σερβίρονται στα ταχυφαγεία.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ