Πώς επηρεάζουν την επιδερμίδα κρασί, γλουτένη, ζάχαρη και γαλακτοκομικά (εικόνες)
Η ευαισθησία του οργανισμού σε ορισμένες τροφές αντανακλάται στο δέρμα, με τα σημάδια που εμφανίζονται στο πρόσωπο να συνθέτουν μια ιδιαίτερη «υπογραφή» που αποκαλύπτει ποια είναι η «ένοχη» τροφή που πρέπει να αποφεύγουμε.
Αρκετά άτομα παρουσιάζουν ευαισθησία στο κρασί, τη γλουτένη, τη ζάχαρη ή τα γαλακτοκομικά, ωστόσο η απουσία σοβαρών συμπτωμάτων όπως ο στομαχόπονος, το πρήξιμο, οι γαστρεντερικές μεταβολές κ.α. πολλές φορές κάνει την ευαισθησία να περνά απαρατήρητη.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ