Ποια διατροφή ευνοεί την ανάπτυξη καρκίνου στο παχύ έντερο
Πολλές είναι οι επιστημονικές μελέτες την τελευταία δεκαετία, που καταδεικνύουν ότι η παχυσαρκία και η κατανάλωση φαγητών με πολλά λιπαρά και πολλές θερμίδες, αποτελούν παράγοντες κινδύνου για πολλά είδη καρκίνων.Μία νέα επιστημονική μελέτη, όμως, έρχεται να προσθέσει νέα στοιχεία επιβεβαιώνοντας πλέον όσα έχουν διαπιστωθεί στο παρελθόν μέσα από επιδημιολογικές συσχετίσεις. Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ