Ο τρόπος μαγειρέματος που αυξάνει τον κίνδυνο άνοιας
Οι ουσίες που αναπτύσσονται στα ζωικής προελεύσεως τρόφιμα, όπως το κρέας και τα αυγά, όταν τα μαγειρεύουμε, συνέεται με ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της νόσου Αλτσχάιμερ.
Στο συμπέρασμα αυτό κατέληξαν ερευνητές της Ιατρικής Σχολής Mount Sinai, οι οποίοι εστίασαν σε μια ομάδα ουσιών που ονομάζονται τελικά προϊόντα προχωρημένης γλυκοζυλίωσης (AGEs). Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ