Ποια τρόφιμα μπαίνουν στην κατάψυξη και ποια όχι (πίνακας)
Η συντήρηση τροφίμων στην κατάψυξη βοηθά να εξοικονομήσουμε χρήματα και παράλληλα να μειώσουμε τον όγκο των οικιακών απορριμμάτων.
Σύμφωνα με τον βρετανικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό WRAP, ο οποίος δραστηριοποιείται με στόχο την εξοικονόμηση πόρων και τον περιορισμό των παραγόμενων αποβλήτων, ο βασικότερος λόγος που καταλήγουμε να πετάμε κάθε χρόνο τόνους φαγητού είναι η ελλιπής ενημέρωση σχετικά με τις τροφές που μπορούν να διατηρηθούν στην κατάψυξη.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ