Καρπούζι: Σε ποια θερμοκρασία διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά του
Το καρπούζι είναι το φρούτο του καλοκαιριού και η ζέστη «επιβάλλει» να καταναλώνεται κρύο.
Σύμφωνα με αμερικανική μελέτη ωστόσο, η συντήρηση στο ψυγείο επηρεάζει τα θρεπτικά συστατικά του καρπουζιού.
Ερευνητική ομάδα του Αμερικανού Υπουργείου Γεωργίας, διαπίστωσε ότι το καρπούζι σε θερμοκρασία δωματίου παρέχει στον οργανισμό περισσότερα θρεπτικά συστατικά απ' αυτό που έχει μπει στο ψυγείο ή μόλις έχει συλλεχθεί από το χωράφι.
Διαβάστε περισσότερα στο onmed.gr