Έρευνα σε γονείς και παιδιά για την διατροφική αξία του αμυγδάλου
Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου της Φλόριντα μελέτησαν την επίδραση που θα είχε στην ποιότητα της διατροφής σε 28 ζεύγη γονέων – παιδιών η προσθήκη αμυγδάλων.
Tα αμύγδαλα αποτελούν το πιο πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά είδος ξηρών καρπών. Τα ευρήματα της έρευνας που δημοσιεύθηκαν στην επιθεώρηση Journal of Nutrition Research έδειξαν την διατροφική αξία των αμυγδάλων, τόσο σε γονείς όσο και σε παιδιά.
Διαβάστε περισσότερα στο mothersblog.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ